Acadèmia de Superherois 2017/18

 Aquest curs la idea era ser diversos insectes, saber con viuen, de què s’alimenten… Però mentre estàvem intentant el que seria el fil conductor del curs, va aparèixer un personatge estrany enfilat damunt el terrat del parc. Aquest personatge va resultar ser en SuperRes.

Però qui era en SuperRes? Va resultar ser un superheroi desanimat i durant el curs hem intentat animaren SuperRes i a més hem après a ser superherois.

També es va fer l’edició del 2017 del dinar d’Arròs amb Salseta on vam ser 361 a dinar i més!

Per desembre vam anar d’acampada al puig de Sant Miquel on ens ho vam passar molt bé i a més, ens vam fer la foto per a felicitar Nadal i a més vam escriure la Carta als Reis! I sabeu què? Que els Reis ens van dur regals!

Com altres anys, aquest curs vam fer la festa d’aniversari i vam participar a Sa Rua.
Per març vam rebre una ala notícia. En SuperRes ens avisava que en SirVillano s’havia escapat de la presó dels Super Villanos! I a més, hi havia pistes que en SirVillano era per Binissalem.
Com altres anys, vam fer crespells i aquest any, a més, els vam fer amb un grup d’amics de l’esplai Es Turó.

Després de les vacances de pasqua havíem d’anar de Gran Boom, però pel mal temps el vam haver d’aplaçar i després, per mal temps un altre vegada, tampoc vam poder anar a dormir. Però almenys, dissabte vam fer activitats i diumenge ho vam celebrar amb les famílies.

 

La setmana després del segon intent de Gran Boom, vam participar a Sa Trobada que es va celebrar a Alaró. Aquest any l’acollia l’esplai El Cercle que feia 60 anys!

 

Com cada any, des que es fa la fira de sa pedra, hi vam participar. Aquest any, vam tornar a organitzar el Taller d’Herbes Dolces i els jocs al Parc de Sa rectoria.

 

Per acabar el curs, vam anar tots a nedar al Port de Pollença. En acabar, vam fer una miqueta de berenar per agrair a les famílies que durant el curs vau participar. A més, vam trobar un paquet d’en SuperRes, que ara ja torna a ser en SuperTot.