nit de les ànimes

 

Nit de les ànimes 2022

Seguint la iniciativa de recuperació de la Nit de les Ànimes, impulsada per la Fundació Mallorca Literària, al Binitrui enguany recuperam el Taller de Rosaris. Anys anteriors, ja havíem fet aquest taller els dissabtes com a activitat del Binitrui i fa uns anys el vam organitzar a petició del projecte de Ciutats Educadores a Cals Agustins.

Recuperam aquest taller i hi incloem una xerrada per conèixer més la festa. Aquesta xerrada es durà a terme gràcies a la col·laboració de la Fundació Mallorca Literària.

La proposta s’emmarca en la voluntat del Binitrui de fer activitats obertes a tots els infants i joves del poble, més enllà dels participants inscrits a les activitats setmanals. La idea permet treballar els tres eixos de l’entitat: intervenció educativa en el lleure, intervenció social i opció de fe des de l’Evangeli.

Voleu més propostes d’activitats per fer aquests dies en família o amb els amics? Consultau aquests documents de la Fundació Mallorca Literària i descobriu totes les opcions:
GUIA: A Mallorca, Nit de les Ànimes. Encén el llum i fora por!
TRADICIONARI DE MALLORCA #1: La Nit de les Ànimes, Tots Sants i el Dia dels Difunts