Reserva de places per a nou curs

Si heu arribat a aquest enllaç és que estau interessats en inscriure un nou participant al Binitrui.

Esteim molt contents que sigui així però desgraciadament només podem oferir un número limitat de places. Per això posam a la vostra disposició un formulari on poder registrar la sol·licitud de plaça. En obrir els terminis d’inscripció, s’oferiran les places disponibles seguint l’ordre d’arribada de sol·licituds. Per el curs 2023/2024 hem tancat el formulari perquè no podem oferir places a tothom que va fer el procés de reserva.

Les famílies amb infants inscrits al curs 2023/2024 no heu d’emplenar el formulari.

Aquest formulari estarà disponible a partir de dia 15 d’agost del 2024 a les 10:00h (horari d’estiu del servidor web) al següent enllaç:

Accedir al formulari.

A hora d’emplenar el formulari, teniu en compte:

  • En cas de demanar places per germans, s’han de posar els noms dels germans i la data de naixement d’aquests als apartats corresponents seguint el mateix ordre i separats per comes. Empenar el formulari per separat pot fer que s’assigni plaça a un dels germans però no a l’altre.
  • Vos demanam un número de telèfon de contacte on vos enviarem la informació necessària. Per assegurar que rebreu els missatges, heu de guardar el telèfon del Binitrui a la vostra agenda. Com que ens comunicam per llista de difusió de whatsapp, només arriben els missatges als destinataris que tenguin el nostre telèfon guardat a l’agenda.
  • En haver emplenat el formulari, visualitzareu Message Sent (go back)” a la mateixa pàgina amb les respostes que heu indicat al formulari. No rebreu cap tipus de missatge de part nostra fins passada Sa Vermada.
  • Hi ha un apartat on podeu aportar més informació o fer consultes ho podeu fer a l’apartat de comentaris.
  • Si s‘intenta accedir al formulari abans de l’hora establerta, es redirigirà a una pàgina d’error.

Potser a més de voler inscriure als participants, vos interessa saber una mica les activitats que duim a terme. Podeu ampliar la informació accedint a aquests enllaços:

El Binitrui
L’equip de Monitors
Resum d’activitats anuals