circ truiós 2016/17

Picture

EL CIRC TRUIÓS

Senyores i Senyors… arriba a Binissalem el fantàstic, l’increïble, l’irrepetible…

EL CIRC TRUIÓS!

D’aquesta manera s’anunciava l’inici d’aquest curs. Un crit ple d’il·lusió per afrontar el curs que començava. Un curs amb nous projectes i il·lusions que afegiríem per fer-ho encara més gran. Aquest curs s’iniciava dins l’ambient d’un circ, un circ on tothom hi és benvingut, indiferentment de l’origen, les capacitats o la procedència.

octubre

Picture

DINAR D'ARRÒS AMB SALSETA

Per segon any, vam a organitzar el dinar d’arròs amb salseta a ca n’Arabí. El dinar, el va organitzar durant més de deu anys l’associació Arròs amb Salseta, qui al 2015 ens va passar el relleu per a organitzar-lo després d’anys on col·laboràvem en els preparatius.

Per fer el dinar, vam tenir el mateix equip de cuiners que cada any de manera desinteressada es posa a cuinar des de ben prest perquè surti el dinar perfecte.

Al dinar, més de 350 persones van poder gaudir d’una jornada de de germanor. A més, els més petits abans de dinar, van poder jugar als jocs que el Binitrui els havia preparat mentre els més grans van poder fer un vermut per entrar en gana.

novemrbe

Picture

ADVENT I NADAL

Durant l’Advent, abans de començar les activitats ens reuníem a l’església. Cada setmana s’explicava el valor que representa cada espelma d’advent i s’encenia una vegada tractat.

La darrera setmana d’advent, amb els grups de catequesis vam celebrar la festa de Nadal. A la festa vam posar en comú els valors que havíem tractat. Aprofitant que ens reuníem per la festa, tots els participants van aportar aliments i productes per al rebost solidari. A més, el Binitrui va destinar part del que havíem recaptat al dinar d’Arròs amb salseta per fer una aportació al rebost.

Al mateix temps, vam rebre una carta molt especial. Ses Majestats els Reis Màgics d’Orient ens van demanar que el Binitrui ajudàs a organitzar la recollida de cartes del Carter Reial.

desembre

Picture

els reis i l'aniversari

A la mateixa carta, Ses Majestats, també ens demanaven ajuda per col·laborar a la cavalcada i per ajudar-los al que fes falta.

A final de gener, vam celebrar la festa d’aniversari on tots els pares, padrins, germans i amics hi estaven convidats. Vam començar amb una celebració a l’església. Després de la missa, vam seguir la festa a l’Escola Graduada on tots els convidats van poder gaudir de l’espectacle del Circ Truiós. I és que el circ, era ben complet. Hi havia malabaristes, trapezistes, ballarins, mims, paradetes de punteria, globus, crispetes i llepolies. A més, vam presentar el GRANTRUI i vam tenir una visita sorpresa, en Xiroi i en Bolleta que ens van venir a convidar a Sa Trobada dels esplais.

gener

Picture

sa rua

Com cada any, vam participar Sa Rua i ens ho vam passar molt bé. I efectivament, hi vam participar amb el circ al complet!

febrer

Picture

excursió al coll den simonet

Durant el curs, es fan diverses sortides. Una de les quals, va ser al Coll d’en Simonet. Hi vam anar caminant fent una aturada a Ca n’Arabí per a fer uns quants jocs. Després vam seguir fins arribar al Coll on vam dinar gaudint de la natura i les fantàstiques vistes.

març

Picture

gran boom

A més de les sortides i excursions, durant el curs també es fan diverses acampades. La més important és el Gran Boom, una acampada on els pares venen el diumenge al matí i participen a les activitats amb els infants. A més, dinam tots plegats d’una gran paella que fan els monitors.

abril

Picture

sa trobada i fira de sa pedra

Al maig hem participat a Sa Trobada. Per participar-hi tothom es va fer la seva pròpia camiseta i junts vam aprendre’ns la cançó. El dia va ser llarg, però intens degut a totes les activitats que hi havia preparades. A més, ens vam fer molt amics d’altres participants dels diferents esplais.

Setmanes després arriba la Fira de la Pedra on hi vam muntar un bon escampall. Hi havia la segona edició del taller d’elaboració d’herbes dolces, els jocs i tallers preparats per als nins i la paradeta de coques. A més, hi teníem un mural explicatiu de les activitats del curs, les campanyes on ens hem adherit i l’explicació d’on venim amb els eixos que ens identifiquen.

maig