Protecció de dades (whatsapp)

Quan accedeix a demanar informació mitjançant un missatge de whatsapp al telèfon de l’entitat vostè accepta les següents condicions:

El missatges que rebrà a continuació i, en el seu cas, qualsevol fitxer annex poden contenir informació de caràcter publicitari en conformitat amb els articles 19 i 20 de la llei 34/2002 de dia 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, modificat pel Reial Decret Llei 13/2012 del 30 de març, i va dirigit exclusivament al seu destinatari, ja que pot contenir informació confidencial. Queda prohibida la seva divulgació, còpia o distribució a tercers sense la prèvia autorització de l’Entitat. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, demanam que es notifiqui immediatament aquesta circumstància mitjançant el reenviament al número de telèfon remitent.

Les dades queden registrades al fitxers propietats de:
GRUP D’ESPLAI BINITRUI amb cif G57837296 i domicili a PLAÇA DE L’ESGLÉSIA 22, 07350 BINISSALEM, ILLES BALEARS. A més, pot contactar amb l’entitat mitjançant el telèfon 669986080 o a CORREU@BINITRUI.ORG

A l’entitat tractam els seus missatges amb la finalitat d’enviar-li la informació sol·licitada respecte als productes i/o serveis que oferim. Vostè autoritza l’enviament de publicitat dels nostres productes i serveis. El número de telèfon i les dades de caràcter personal que ens proporcioni mitjançant el servei de missatgeria Whatsapp seran emprats exclusivament per atendre les consultes que ens plantegi per aquest mitjà. La informació serà eliminada una vegada resoltes les qüestions plantejades, a excepció dels casos en què expressament se’ns comuniqui que vol continuar rebent informació sobre els serveis de l’Entitat. En aquest cas, es crearà un arxiu amb les seves dades per poder comunicar-li informació i es conservaran fins que tingui interes en els nostres serveis. En qualsevol dels casos, les seves dades no es cediran a tercers excepte en els casos que n’existeixi una obligació legal.

Vostè té el dret d’obtenir confirmació sobre si al GRUP D’ESPLAI BINITRUI estam tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva eliminació quan aquestes dades ja no siguin necessaris per als fins en que van ser recollides.

Si és el cas, vostè consent expressament el tractament d’aquestes dades amb la finalitat d’enviar-li informació per qualsevol mitjà sobre els nostres serveis, ofertes o promocions especials. D’aquesta manera, podem elaborar perfils d’usuari que ens permetin realitzar-li ofertes personalitzades conforme amb els articles 20 i 21 de la llei 34/2002 de dia 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, modificat pel Reial Decret Llei 13/2012 del 30 de març.

Si no voleu rebre més comunicacions publicitàries envii la paraula BAIXA al telèfon remitent.

Darrera revisió dels texts, setembre de 2021.