ses majestats els reis mags d’orient

Fa molts d’anys que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ens tenen en compte per a què la recollida de cartes, les carrosses i el repartiment de regals surtin bé. Per a tots els monitors del Binitrui, és un honor poder ser part del grup de binissalamers que els ajuden a repartir felicitat i regals.

Aquest any ens sap greu comunicar-vos que, per responsabilitat, ens veim obligats a suspendre la recollida de cartes de diumenge 26 així com la teníem plantejada. És una decisió que ens costa prendre ja que teníem l’autorització d’Educacovid i els protocols de seguretat enllestits. Però les recomanacions policials, l’empitjorament de la situació sanitària actual i l’entrada de Mallorca a nivell 3 d’alerta sanitària fa que prenguem aquesta decisió. A més, el canvi de nivell que va passar a ser efectiu divendres 24 ens exigeix fer una notificació a Delegació de Govern d’activitats on es preveuen més de 100 persones, cosa que ens és impossible tramitar en festiu i obtenir resposta en tan poc marge de temps.

Per l’experiència que tenim amb els infants, des de l’inici de la pandèmia, sabem que ho fan molt bé quan hem de mantenir les distàncies o han de dur la mascareta posada, sempre compleixen i mai hem tengut problemes. Lamentam que sempre paguin ells les suspensions d’activitats i les restriccions, per això intentarem facilitar igualment l’entrega de la carta perquè arribi a Ses Majestats.

Diumenge horabaixa, repartirem les bústies a Can Gelabert, a l’Ajuntament i al Parc de sa Rectoria, perquè tots els infants de Binissalem puguin entregar la carta. Podreu entregar-la fins dia 4 de gener dins els horaris d’obertura dels llocs indicats.

Esperam que tots tingueu bon Nadal i que passeu unes bones festes, i que tots els desitjos que faceu arribar a Ses Majestats es facin realitat.

Binissalem, 25 de desembre de 2021.