ses majestats els reis mags d’orient

Fa molts d’anys que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ens tenen en compte per a que la recollida de cartes, les carrosses i el repartiment de regals surtin bé. Per a tots els monitors del Binitrui, és un honor poder ser part del grup de binissalamers que els ajuden a repartir felicitat i regals.

Vos contam un secret?
Sabeu que passa quan sospiten que hi ha algun nin o nina que no acaba de fer bonda, que no s’acaba el berenar, no fa cas als seus pares o padrins i que fa enfadar als germans?
Idò si, a vegades ens ho demanen! Ens demanen informació per completar els seus informes. La majoria de vegades, aconseguim que li arribi el regal però a vegades també arriba una mica de carbó.

ACTUALITZACIÓ DE DESEMBRE DE 2017

A mitjan desembre ens va arribar un avís que anàssim a correus a recollir una carta i el dissabte 16 abans d’anar a l’esplai vam anar a cercar la carta.

Tornava ser una carta que venia d’Orient!
El patge Gregori ens va tornar a escriure per dir-nos que els carters vendrien el dissabte 30 de desembre a les 17:30h. A la carta ens tornen a demanar ajuda perquè els carters ho trobin tot llest quan arribin i així ho farem!

Aquesta carta és la que vam trobar, l’hem escanejada perquè tothom pugui llegir-la!

Veureu que està una mica arruada, però és que la vam llegir a l’acampada, després la vam guardar dins la butxaca i com que vam fer tantes coses es va fer una mica malbé.

Després de llegir la carta, abans d’anar a dormir, tots els participants de l’acampada vam redactar una carta conjunta demanant els nostres desitjos. La carta que vam escriure, deixant un espai perquè cadascú hi pugui afegir alguna coseta més la podeu trobar aquí.