fira de la pedra

Fira de la pedra 2023, tallers i jocs en família, i sisè taller d’herbes dolces per adults
Ja és aquí la Fira de sa Pedra de Binissalem i nosaltres venim amb un bon grapat d’activitats per a tota la família!
El dissabte 27 i el diumenge 28 ens trobareu al Passeig des Born i al Parc de sa Rectoria. Allà podreu gaudir de jocs en família, participar en un taller d’estampació de ventalls o de tres en ratlla de butxaca, i entrenar la vostra habilitat com a detectius resolent el misteri d’un Cluedo, en una edició especial per la fira. Vos hi apuntau? Els tallers són possibles gràcies a la col·laboració de Espiral Papereria.
A més, el diumenge, els adults podreu participar, de nou, en el taller d’elaboració d’herbes dolces, organitzat gràcies al patrocini de Licors Moyà.
El mateix diumenge també podreu venir a cercar berenar o bé l’aperitiu abans de dinar.

 

Dissabte 27 de 16 a 19:30 h i diumenge 28 de 10 a 13h al parc de Sa Rectoria i al passeig des Born

Vine a jugar amb tota la família!

 

Un ventall per aquests dies tan calurosos o un joc per portar sempre a la butxaca, amb la col·laboració de la Papereria Espiral.

 

Un misteri amb pistes arreu de Binissalem. Ho podreu resoldre?

Recomanam inscripció prèvia al whatsapp 669986080 o a correu@binitrui.org.

 

Diumenge 28 de 10 a 13 h, al passeig des Born.

Pels adults de la casa, taller d’herbes dolces. Animau-vos a participar a un dels dos torns. Amb el patrocini de Licors Moyà.

Inscripció prèvia al whatsapp 669986080 o a correu@binitrui.org.

Berenar i aperitiu a preus populars!

Tots els beneficis es destinaran al campament d’estiu 2023!


Fira de la pedra 2022, activitats infantils i juvenils, i cinquè taller d’herbes per adults.

L’any 2022 el Binitrui tornarà a ser a la Fira de la Pedra i, com cada any, va participar-hi amb nombroses activitats i novetats. Es van dur a terme, al llarg del dissabte 28 horabaixa i el diumenge 29 matí: jocs i tallers familiars, com l’estampació de bosses de tela; un escaperoom al parc, demostrant la destresa en disxifrar enigmes, i el ja consolidat taller d’herbes dolces, celebrant la cinquena edició amb el patrocini de Licors Moyà.

 

 

 

 

 


Les edicions de la fira dels anys 2020 i 2021 no es van realitzar degut a la situació sanitària.

Jocs tradicionals i quarta edició del taller d’herbes, any 2019.

Un any més, vam tornar a participar a la Fira de la Pedra, muntant diversos jocs tradicionals per jugar amb la família els dissabte i el diumenge. Si voleu trobar els jocs, a l’apartat de recursos hi ha les fitxes de com es juguen. El diumenge, vam fer el quart taller d’herbes, patrocinat per tercer any consecutiu per Licors Moyà. Paral·lelament al taller, es va fer una exposició de plantes medicinals i aromàtiques amb les seves fitxes. Aquestes fitxes també es poden consultar a l’apartat de recursos de la  nostra web.


Tercera edició del taller d’herbes, any 2018.

L’any 2018 el taller va tornar a ser patrocinat per Licors Moyà. Es van dividir el taller en dos torns, a cada un d’aquests torns es van fer 24 botelles de mig litre. Com cada any, el taller va destinat exclusivament a majors de 18 anys.

A més del taller, durant tot el matí es van organitzar jocs i activitats per als més petits a més d’una paradeta de venta de coques.

Aquí podeu trobar les activitats que vam organitzar per la Fira.


Segona edició del taller, any 2017.

L’any 2017 el taller va ser patrocinat per Licors Moyà. Aquest any es van fer 48 botelles de mig litre d’herbes durant el taller, el doble de les que es van fer l’any anterior.

Aquests son els enllaços del que vam publicar al nostre web:
Informació del Segon Taller d’Herbes Dolces.
Resum de les activitats de la Fira.

 


Primera edició del taller d’herbes dolces, any 2016.

Durant el 2016, el fil conductor del Binitrui era la cuina. Durant tot el curs vam fer diferents receptes i els pares dels participants van comentar-nos que volien participar en una recepta. Xerrant amb diversos pares, vam acordar que intentaríem fer un taller d’Herbes amb els pares i, a més, que hi podria participar tothom que volgués.
D’aquesta manera, vam acordar fer el taller el cap de setmana de la Fira de Sa Pedra d’aquell any. Mentre els pares feien els tallers, es van organitzar jocs i danses de manera paral·lela per als participants del Binitrui.

Aquest primer any, el taller el va patrocinar Destil·leries Antonio Nadal, que als inicis del Binitrui ja havia col·laborat amb les primeres camisetes que va fer l’entitat.
Aquesta és la recepta que vam emprar el primer any i que empram cada any, canviant només el proveïdor de l’anís dolç.

Degut a un canvi de la web, no hi ha entrades a la pàgina web, però queden arxius a les xarxes socials:
Informació a twitter.
Foto dels participants a twitter.