fira de sa pedra 2018

El darrer cap de setmana de maig, Binissalem va celebrar la XV edició de la Fira de La Pedra. Aquest any, ha comptat amb la novetat de tasts de cuina, tallers, contacontes i música amb viu.
Al binitrui, com hem fet els darrers tres anys hem tornat a dur a terme el taller d’elaboració d’Herbes Dolces. Com a la segona edició, el taller ha estat patrocinat per Licors Moyà, qui ens ha tornat a subministrar els 24 litres d’anís dolç necessari per a fer el taller.

Mentre els més grans feien el taller, els més petits van jugar durant tot el matí als jocs que hi havia muntats dins el Parc de Sa Rectoria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més, uns i altres van poder berenar amb nosaltres a la paradeta de coques i refrescs que havíem preparat. A més de les coques que ens van dur els pares, el grup dels Omega havia fet galletes de superherois el dia anterior per poder vendre a la fira. No sabem si va ser perquè cridaven l’atenció amb els colors de la decoració de la foundant, si el boca orella va fer molta via explicant lo bones que eren, però van ser un èxit i aviat s’havien venut totes.

Podeu veure més fotos al facebook de Licors Moyà.

Quina passada de taller 🙌🙌👏👏👏 #firadesapedra #maig2018🍃 #binissalem #mallorca #tast #taller #herbesmoyà #100x100nostro #moltesgràcies Binitrui 😍❤️😘🤗👌😋

Publicada por Licors Moya en diumenge, 27 / maig / 2018

A més, el taller d’herbes i els jocs a Sa Rectoria que surten a la notícia del Diario de Mallorca, encara que no ho precisi, som nosaltres! Podeu trobar alguna imatge més del taller a la galería de fotos de la noticia.