Protecció de dades (mitjançant formulari de reserva de places)

Quan accedeix a demanar informació mitjançant el formulari de reserva de places vostè accepta les següents condicions:

El missatges que rebrà al telèfon indicat, i en el seu cas, qualsevol fitxer annex poden contenir informació de caràcter publicitari en conformitat amb els articles 19 i 20 de la llei 34/2002 de dia 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, modificat pel Reial Decret Llei 13/2012 del 30 de març, i va dirigit exclusivament al seu destinatari, ja que pot contenir informació confidencial. Queda prohibida la seva divulgació, còpia o distribució a tercers sense la prèvia autorització de l’Entitat. En cas d’haver rebut aquest missatge per error, demanam que es notifiqui immediatament aquesta circumstància mitjançant el reenviament al número de telèfon remitent.

Les dades queden registrades al fitxers propietats de:
GRUP D’ESPLAI BINITRUI amb cif G57837296 i domicili a PLAÇA DE L’ESGLÉSIA 22, 07350 BINISSALEM, ILLES BALEARS. A més, pot contactar amb l’entitat mitjançant el telèfon 669986080 o a CORREU@BINITRUI.ORG

A l’entitat tractam els seus missatges amb la finalitat d’enviar-li la informació sol·licitada respecte als productes i/o serveis que oferim. Vostè autoritza l’enviament de publicitat dels nostres productes i serveis. El número de telèfon i les dades de caràcter personal que ens proporcioni mitjançant el formulari o posteriorment mitjançant el servei de missatgeria Whatsapp seran emprats exclusivament per atendre les consultes relatives a la reserva de places i/o inscripció del curs. En cas de no poder assignar una plaça per al curs, la informació serà eliminada a final de desembre de l’any en que s’ha fet la sol·licitud, havent de tornar a aportar aquesta informació per a cursos posteriors. En cas que es pugui acceptar una o diverses places aquesta informació serà recollida i ampliada amb la corresponent fitxa d’inscripció del curs. En qualsevol dels casos, les seves dades no es cediran a tercers excepte en els casos que n’existeixi una obligació legal.

Vostè té el dret d’obtenir confirmació sobre si al GRUP D’ESPLAI BINITRUI estam tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva eliminació quan aquestes dades ja no siguin necessaris per als fins en que van ser recollides.

Si és el cas, vostè consent expressament el tractament d’aquestes dades amb la finalitat d’enviar-li informació per qualsevol mitjà sobre els nostres serveis, ofertes o promocions especials. D’aquesta manera, podem elaborar perfils d’usuari que ens permetin realitzar-li ofertes personalitzades conforme amb els articles 20 i 21 de la llei 34/2002 de dia 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, modificat pel Reial Decret Llei 13/2012 del 30 de març.

Darrera revisió dels texts, setembre de 2021.