resum d’activitats anuals

Aquí teniu un petit resum de les activitats que solem fer en un any normal.

Picture

activitats al Binitrui

Activitats vinculades al fil conductor del curs, al Parc de Sa Rectoria i els seus voltants. 

la majoria de dissabtes

de les 11 a les 13h

Picture

excursions

Una sortida més a prop o més enfora i dinam on ens trobem. Hi podem anar a peu, amb bicicleta, amb autobús, amb tren o acompanyats pels pares. 

tres per curs

en dissabte

partim al matí i tornam a mig horabaixa

Picture

acampades

Anam a dormir a algun lloc tots junts. La primera més a prop de casa, l’altra més enfora. A la segona, el Gran Boom, les famílies participen el diumenge matí a les activitats i dinam tots junts.

dues per curs

partim dissabte al matí

tornam diumenge midia

Picture

Arròs amb Salseta

Dinar popular a Ca n’Arabí. Tothom hi pot participar, és necessari adquirir tiquet.

tercer diumenge de novembre

al migdia

Picture

Festa de Nadal

Juntament amb els grups de Catequesi celebram l’arribada de Nadal. Ho feim muntant l’arbre de Nadal de l’Església i l’acabam amb un tassó de xocolata.

abans de Nadal

al matí

Picture

Cavalcada de Reis

Des de sempre, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ens demanen ajuda per organitzar la rebuda dels Patges, la recollida de cartes i la cavalcada. Aprofiten per demanar-nos si els nins de Binissalem fan bonda durant la resta de l’any. A més, tots els participants del Binitrui escrivim una carta i alguna coseta ens arriba.

festes de Nadal

nit de Reis

Picture

Fira de la Pedra

El poble fa fira i nosaltres hi participam. Jocs, danses, tallers i paradetes de coques, activitats per compartir grans i petits durant la fira.

darrer diumenge de maig

al matí

Picture

campament d'estiu

Les nostres vacances particulars. Feim la motxilla grossa i ens n’anam aprop del mar a més de les activitats, feim vetllades al vespre, feim tertúlies fins tard dins les habitacions, prenem el sol i anam a nedar.

darrera quinzena d'agost

partim uns dies

A la pestanya ACTIVITATS OBERTES podeu trobar més informació de les activitats que feim on hi pot participar tothom. També hi trobareu activitats que hem anys anteriors de manera puntual.