23è Aniversari!

El passat 27 de gener vàrem celebrar el 23è aniversari del Binitrui. Va ser un vespre ple de sorpreses, emocions i molta, molta diversió.

Per començar vàrem posar a prova les habilitats que han anat adquirint els aspirants a superherois i les seves famílies amb una sèrie de proves. Una vegada entrats en calor, donàrem pas a les actuacions de la nit, on els membres de l’acadèmia de superherois varen demostrar, una vegada més, que són uns artistes. Per acabar amb les actuacions els monitors ens vam deixar contagiar per l’alegria i la música, i també ens animàrem a sortir a l’escenari.

Per acabar aquestes actuacions, els participants de l’acadèmia varen rebre el seu carnet d’aspirant a superherois, amb el seu nom de superheroi i una foto molt divertida.

Després de tant de trui havíem de carregar forces per poder continuar amb la festa, així que vàrem sopar tots junts d’una gran torrada. Una vegada acabat el sopar va arribar l’esperada tartà de llepolies! Un any més va ser la protagonista de la festa.

Amb la panxa ben plena, sobretot de llepolies, i per acabar la festa, va arribar el torn de les famílies que animaren la festa amb les seves actuacions en el karaoke.

Des de el Binitrui volem agrair a tots els que vàreu fer possible que un any més poguéssim celebrar l’aniversari. Des d’en Pep que ens va dibuixar la tarta, als pares que ens vau venir a ajudar a muntar-la, i a totes les famílies que sempre estau disposats a participar amb les activitats i a ajudar a muntar o a arreplegar.