Ei! Que encara no ens n’anam de vacances!

Aquest cap de setmana no hem rebut notícies d’en SuperRes i tampoc sabem res den SirVillano. Seguim a l’espera de tenir novetats i saber que en SirVillano ha estat agafat i deixarà de robar coses de color groc i deixarà també de menjar olives i deixar els pinyols tirats per enterra.
Com que no han aparegut, hem fet activitats amb tranquil·litat tot i que el temps no ens ha acabat d’acompanyar. Els Alfa i els Beta, van fer crespells a l’esplai i els Omega van anar d’acampada a Alcúdia.

Aquí hi ha un parell de fotos de quan feien la pasta!

 

 

 

 

 

 

 

 

I aquest és el resultat dels crespells!
En vam fer 4 palanganes molt grosses i segur que tots els que en vau provar voleu saber quina és la recepta que vam emprar perquè van sortir boníssims! Vam emprar aquesta recepta senyorets sense saïm – fetimenjat.org. Nosaltres vam emprar proporcions per 12 llaunes:

  • 1litre d’oli de gira-sol
  • 1kg de sucre
  • 8 vermells d’ou
  • 4 tassetes de suc de taronja (uns 400g més o menys)
  • 2’8 kg aproximat (a més del que vam emprar per escampar a la taula)

Enguany, els crespells els vam dur a coure a L’Exquisit.

I que vos ho van dir els nins? No vam fer els crespells tots sols! Dissabte al Binitrui vam tenir convidats!  Van venir els amics de l’esplai Es Turó que van venir d’excursió a Binissalem i vam fer crespells i vam jugar plegats. Papis, mamis i monitors d’Es Turó, no sabem si vos van arribar crespells però vos asseguram que a hora de partir tots en duien una bosseta!

Però això no és tot! Ja vos hem dit que els Omega van anar a Alcúdia d’acampada. Van anar al refugi del puig de Sant Miquel. Havíem planejat que fessin el camí des de la carretera al refugi caminant però com que durant tot el cap de setmana va ploure no van poder-ho fer. Que plogués no va ser cap problema per el grup. Van passar tota l’acampada bàsicament dins el refugi però no es van avorrir gens perquè entre dinàmiques de grup i jocs de taula tenien l’estona ben entretenguda. Però a més d’això van passar molta estona dins la cuina!

Els Alfa i els Beta van fer una recepta, però ells en van fer moltes més! Van fer creps per berenar l’horabaixa i bistecs arrebossats amb patates per sopar. I quan deim que “van fer” és perquè ho van fer tot ells! Van fer la pasta dels creps, van arrebossar la carn i van pelar les patates per fregir! Diumenge es van fer torrades per berenar i espaguetis per dinar. A més, com tots sabreu, quan es fa menjar i quan son tants a taula després hi ha una bona escurada. I l’escurada, no la van deixar per els que venien després, van ser ells qui van escurar. PARES DELS OMEGA: Els vostres nins saben pelar patata, tallar ceba, escurar plats, tassons i olles grosses. Van demanar que no ho diguéssim, però ho heu de saber! S’han acabat les excuses, tots en saben i tots poden ajudar-vos a casa!
A més, de la cuina no només en va sortir el menjar del cap de setmana, també en va sortir una actuació musical improvisada del grup d’escuradors del sopar.

Com veureu, el cap de setmana va ser ben complet. Ara si, ens n’anam de vacances!
Recordau que tornam a començar dissabte 14 d’abril. I tornam amb les piles carregades, el cap de setmana del 14 i 15 és el GRAN BOOM!  A l’enllaç hi trobareu tota la informació de l’acampada i recordau que DEMÀ ÉS EL DARRER DIA PER APUNTAR-VOS -HI! Teniu fins les 20h per fer-ho al Punt d’Informació i Inscripció – Can Bonyet.