Gran Boom!

A la fi, després d’un intent frustrat per el mal temps,  el cap de setmana del 5 i 6 de maig vam celebrar l’esperat Gran Boom. Aquesta vegada, el temps també ens va llevar la possibilitat d’anar d’acampada  però  l’aigua no ens va aturar la festa.

Ens vam reunir el dissabte al matí a l’esplai i vam dur a terme tot una sèrie d’activitats de forma conjunta durant tot el dia. Va ser un gran dia, on els jocs, la música i les rialles van ser els grans protagonistes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Però no us penseu que la cosa va acabar aquí, el diumenge ens vam reunir amb les famílies al pati de l’escola graduada, i allà vam continuar amb el nostre super cap de setmana de Gran Boom. Una vegada tots reunits, vàrem començar fent una reflexió sobre quines són les aptituds més importants en un superheroi. Tots junts vam arribar a la conclusió que els superherois de bon de veres són molt més que unes botes i una capa, o ser el més fort o tenir super velocitat. Un superheroi ha de saber compartir, ajudar als altres sense esperar res a canvi, ser honest, amable, generós, educat… Tenint això ben clar és com tots els nostres aspirants es convertiran en grans superherois. Després d’aquesta reflexió vam fer un grapat d’activitats on un any més tant petits com grans ho vàrem passar d’allò més bé. Una vegada acabades les activitats, necessitàvem agafar forces, així que ens vàrem posar les botes amb una gran paella, però no sense abans beneir la taula cantant tots junts!

Amb tot això, els monitors sentim i creiem que el Gran Boom és un molt bon moment per reforçar aquests vincles que es creen entre les famílies i l’esplai durant el curs. És una festa que afavoreix un bon ambient per compartir una miqueta més, on poder riure, jugar, ballar i conèixer-se tots un poc més. Així, que una vegada més volem recalcar la importància de mantenir aquest vincle, ja que les famílies són una part imprescindible a l’esplai.

Des de l’equip de monitors  volem donar les gràcies a totes les famílies per participar en aquest cap de setmana tan especial.