gràcies a tots per aquest curs!

Dissabte 9 de juny vam anar d’excursió al Port de Pollença.  Encara que fes una mica de fred, vam nedar una bona estona i vam jugar a l’arena. Tothom s’ho va passar molt bé, els que es van tirar de cop i els que van entrar poc a poc; els que enterraven i els que volien ser enterrats; els que jugaven dins l’aigua i els que jugaven a l’arena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany, com a novetat quan vam tornar vam fer un berenar tots junts per acomiadar el curs. I quan anàvem a destruir les criptonites amb les pors que havíem capturat durant el curs vam rebre un missatge al Whatsapp del Binitrui. I sabeu qui era? En SuperTot! Val, alguns no sabran qui és en SuperTot, però segur que sabeu qui era en SuperRes, o no? Idò si, en SuperRes ens explicava que gràcies a tots nosaltres, havia tornat a trobar forces per a tornar a ser un super heroi de bon de veres. D’aquesta manera, deixava de ser en SuperRes i tornava a ser en SuperTot, el super heroi que havia estat anys enrere!  A més, com que no havia pogut venir a la festa, ens va deixar una capsa de regal. Una capsa plena dels carnets de superheroi per a tots els participants i carnets d’instructors per als monitors. Vam aprofitar per repartir els carnets i destruir les nostres pors al mateix moment, un a un.
Però hem de recordar una cosa, com havíem explicat altres vegades, les pors no se’n van d’un moment a un altre, però si les coneixem i les tenim identificades, així com ens anam fent grans les anam dominant fins a un punt on podem controlar-les o eliminar-les.

 

 

 

 

 

 

 

A més, volem aprofitar per agrair a totes les famílies que enguany heu participat al Binitrui el vostre suport dissabte a dissabte, la paciència que heu tengut quan heu recollit els nins pintats o quan hem hagut de canviar activitats d’un dia per l’altre per culpa del mal temps. Estam molt contents de la vostra implicació i, encara que sabem que tant vosaltres com els nins teniu la setmana ben completa, heu trobat el temps per participar amb nosaltres.

Gràcies també, per el sopar que ens heu regalat. Quan tot l’equip de monitors hagi acabat els exàmens anirem a sopar i vos farem arribar una foto de tots a taula.

Acabam aquesta publicació desitjant-vos a tots un molt bon estiu. Tornarem a trobar-nos al Campament d’Estiu,  però als que no podeu venir, vos esperam a l’inici del nou curs. Les inscripcions seran per setembre, la setmana dels trepitjadors per començar dissabte 6 d’octubre.