qui és en SirVillano?

Fa unes setmanes que en SuperRes ens va enviar una carta des de l’altre banda del mon. Ens deia que en SirVillano s’havia escapat de sa presó de SuperVillanos, que li seguia sa pista i que ens avisaria si necessitàvem la seva ajuda.

Però qui és en SirVillano? Ens deia que era un dolent una mica tronat. És un personatge que vesteix de negre, amb una capa i amb un capell, tot ben negre. A més, sabem que li encanten les olives i les coses de color groc.

La setmana passada, en SuperRes ens va enviar un Whatsapp dient que necessitava ajuda, que l’havia vist per Binissalem i que havíem d’estar atents. Després de llegir els missatges, ens va enviar un parell de pistes. Quan el va veure, va trobar dues coses que li havien caigut de la butxaca, un bitllet de tren i un resguard de la biblioteca d’un llibre que es deia “Como hacer el mal en 3 sencillos pasos” que no sabem si ha tornat.

Després de llegir els missatges, el grup dels omega anava a fer el taller que havíem preparat que consistia en restaurar uns mínions de cartó que ens havien regalat.  (No vos ho havíem dit, però ens van regalar 3 mínions de però tenien algun cop i  rasada i els havíem de repintar).

La qüestió, que ens van robar els mínions! I la camiseta groga que duia en Bonyet! La duia posada i no sabem com li va prendre! Per això vam haver de deixar de banda el taller i anar-los a cercar amb les pistes que ens va enviar en SuperRes. Un grup va seguir la pista del carrer de Sa Creu, allà van trobar un tiquet de Ca na Gori. Vam anar cap allà i ens van donar una clau fermada a un bolígraf de Correus cosa que ens va dur a pensar a mem si seria d’una bústia, perquè com ja sabeu, són grogues! Però no va obrir cap bústia!

L’altre grup va anar cap a l’estació on van trobar un mapa amb el recorregut de Sa Rua. En SirVillano ens havia anat observant per si veia en SuperRes, però no, no el va trobar. La volta els va dur cap a la plaça, però no van trobar res…

El tercer grup, va anar cap a la biblioteca, i que hi havia allà? Allà van trobar “chuches” grogues mossegades! I els nostres superherois son molts llests! Van anar cap al TXIRI a mem si recordaven res i allà van dir-nos que havia deixat una cartera amb uns paper al dedins! Eren unes coordenades! I cercant les coordenades sabeu que van trobar? La camiseta d’en Bonyet!

Quan van tornar tots a l’esplai, van ajuntar el que havien trobat i pensant pensant, van provar si la clau obria la barrera d’abaix del parc. I si! La va obrir! Els mínions eren allà fermats amb una corda! I la corda, també l’ens havia robat a nosaltres. I sabeu què? La corda també era groga!
No hem tornat a saber res ni d’en SuperRes ni d’en SirVillano. Aquesta setmana hem fet esplai amb normalitat, els alfa i els beta van fer un unicorn de cartolina i els omega van poder restaurar els mínions.