qui és en SuperRes?

Avui hem començat el curs, però ha estat un inici una mica peculiar. Mentre estàvem fent jocs de presentació ha aparegut un personatge estrany al terrat del parc. Però qui és aquest personatge?

No en sabem molt d’aquest personatge; no hem entès gaire bé tot el que deia però en sabem algunes coses. A més, n’Antònia ha fet un vídeo del que deia perquè realment no s’ho podia creure.

Amb el que deia i el que  hem pogut entendre al vídeo podem saber algunes coses d’ell.

 

S’ha presentat com un superheroi. Que ara era en SuperRes, però que abans en SuperTot.

Cercava una Acadèmia de Superherois que fa uns anys estava situada a on ara hi ha el Parc de Sa Rectoria. -Algú en sap res? En Bonyet recorda que on hi ha ara el Parc hi havia un portalet petit i unes pistes esportives a dedins i que a vegades, ha sentit que a la sala del Binitrui hi havia grades i vestuaris.

El personatge ha dit que era un Superheroi, que havia estudiat a l’acadèmia al curs 1989-90 i que tornava per a demanar ajuda. Estava molt desanimat, deia que abans eren molts superherois que feien feina per fer un món millor però que ara quasi no en queden.

Quan era en SuperTot, -anava contant- la seva capa era lluenta i de colors brillants però que havia tornat blanca, la seva màscara i el seus calçons blancs, també eren ben blancs. -Sabem que duia calçons blancs perquè els duia per damunt els calçons!

Contava que abans la gent era més feliç es respectava més, era menys egoista i tothom que podia ajudava als demés. La gent cuidava del que era seu i del que era del veïnat, cuidaven de la natura i no embrutaven tant. En canvi, ara només veu cares tristes, gent a qui no li brillen els ulls ni se’ls veu il·lusió, que només veu egoisme per tot i a la cara de tots.

Per aquest motiu ha dit que ho deixava tot, que deixava de ser en SuperRes, que mai tornaria a ser en SuperTot i que no volia tornar a ser res. Que se n ‘anava i que no tornaria però que li agradaria que hi hagués molts joves que volguessin ser superherois i que fessin un món millor.

Al mateix temps que ha desaparegut, ha tirat la capa cap abaix del terrat. Amb aquesta li ha caigut un paper brut, vell i arruat. A aquest paper, hi sortia informació de l’Acadèmia de Superherois de Binissalem. Era de l’inici de curs 1989-1990 que també començava el dissabte 14 d’octubre d’aquell any! El mateix dia, el mateix lloc… A més, amb el paper li va caure una espècie de Carnet de Superheroi d’aquell mateix curs. És tot molt estrany, no trobau?

Tornarà en SuperRes? Tornarà a ser en SuperTot? Tenim la seva capa i el volem ajudar!

ACTUALITZACIÓ:

Aquí podeu veure la capa, el carnet i el cartell amb la informació d’inici.