III taller d’herbes dolces


El proper diumenge 27 es durà a terme la tercera edició del taller d’elaboració d’herbes dolces. Aquest any, el taller, es farà en dos grups de 25 persones. El primer grup, podrà fer el taller a les 11h i el segon a les 12. Els dos, al Parc de Sa Rectoria. Per participar al taller, serà necessari que els participants tinguin 18 anys.

També, com als anys anteriors, mentre es facin els tallers hi haurà jocs i tallers per als més petits i una paradeta amb coques i begudes perquè vos atureu a berenar amb nosaltres. Tots els beneficis del taller i la venta de coques seran destinat al Campament d’Estiu que organitza el Binitrui.

Per a fer el taller, serà necessari que recolliu els tiquets corresponents. Cada tiquet inclou el material necessari per a fer el taller a l’hora escollida. Els tiquets es poden recollir cada dia al Punt d’Informació i Inscripció-Can Bonyet (horari i localitació), i els dimecres i dissabtes al Binitrui (horari i localització).

L’activitat està inclosa dins els actes de la Fira de Sa Pedra organitzada per l’Ajuntament de Binissalem.

ATENCIÓ: Per un error de transcripció, al programa de la Fira, el Taller i els Jocs es faran DIUMENGE 27 enlloc de dissabte 26.