Acampada Puig de Sant Miquel

El passat cap de setmana els aspirants a superherois i els monitors vàrem anar d’acampada al puig de Sant Miquel, a Montuïri. Mos ho vàrem passar pipa fent jocs, danses i alguns tallers.
Després de sopar ens vam reunir tots a la sala comú on obrírem una carta que ens havia arribat el mateix dissabte al matí. A què no sabeu de qui era? Venia d’Orient!! Era dels Reis Mags!!! Sí! Els Reis Mags un any més ens han escrit per demanar als monitors una miqueta d’ajuda per aquestes festes de Nadal, ja que tenen molta, molta feina. Ens han demanat si podem ajudar als patges reials a recollir les cartes dia 30 i a repartir els regals a la plaça el vespre del 5 de gener. Per suposat un any més els ajudarem!!! Després d’haver-la llegit, vam escriure una carta conjunta per entregar als patges reials. En aquesta carta vam demanar moltes coses, moltíssimes coses (jocs de taula, matalassos, plays, videojocs, un local més gran, un llit elàstic…) i vàrem arribar a la conclusió que aquestes coses pesaven molt i que si les demanàvem totes els Reis no tindrien força per dur-ho. Per aixo, vam decidir que demanariem un bon caramull de coses que no pesen res de res. Voleu saber quines son aquestes coses? Doncs entre d’altres demanàrem sacs de felicitat, alegria, pau, amor, amistat, salut, paciència, tolerància… I com que ens hem portat d’allò més bé enguany, esperem que els reis ens ho duguin. La carta que vam escriure, deixant un espai perquè cadascú hi pugui afegir alguna coseta més la podeu trobar aquí.
Aquí vos deixam unes fotos que parlen per si soles com de bé ens ho passam a les acampades!

No ens volem oblidar de donar les gràcies als pares del Binitrui que ens vau acompanyar i venir a cercar. Junts feim esplai!