Sa Trobada 2018

Aquest cap de setmana passat també ha tornat a ser intens i ple de diversió. Dissabte fent esplai normal i diumenge participant a Sa Trobada d’esplais de Mallorca, que enguany s’ha fet a Alaró.

Estàvem molt emocionats i contents d’anar a Sa Trobada, i sobretot, ens feia moltes ganes el fet de compartir un dia ple d’activitats amb companys d’altres esplais. Una vegada arribats a Alaró vam pegar una mossegadeta per agafar forces per començar les activitats. Llavors, vam pujar tots junts cap a la plaça amb molt de ritme acompanyats de la batucada. Aquesta any Sa Trobada s’havia convertit en un gran circ, el “Circ Esplaitàstic”. El començament de festa va ser molt divertit, van aparèixer els dimonis d’Alaró que van fer un correfoc de paperí que va omplir la plaça de colors, i com no, també va arribar en Bolleta. Una vegada fetes les presentacions, ens vam dividir per grups i vam anar a diferents espais del poble per dur a terme les diverses activitats. Després de compartir rialles amb els companys i acabades les activitats ens vam reunir a la plaça, on després de beneir la taula, dinarem tots plegats.

L’horabaixa vam poder passejar pels diferents tallers que s’havien preparat, i també ballar damunt la plaça, monitors inclosos. Finalment tots junts vam cantar l’hora dels adéus i ens vam acomiadar un any més de Sa Trobada. Però la nostra festa no va acabar aquí, ens vam quedar amb ganes de més festa així que vam cantar i ballar tot el camí de tornada cap a Binissalem.

Va ser un gran dia, on no només els infants van gaudir, sinó que els monitors també ho vam passar d’allò més bé, les rialles i la diversió ens van acompanyar durant tot el dia. Esperem impacients la pròxima trobada.