A la recerca del tresor! Campament 2018

Segur que ja sabeu que entre el 16 i 19 d’agost hem estat de campament a la Colònia de Sant Pere. El que potser no sabreu és que hem tornat “pirates, molt pirates i mutxo pirates”.
Tot va començar fa unes setmanes, quan érem al Port de Pollença preparant idees per fer el campament. Després d’unes hores de feina, vam decidir anar a la platja i, perquè no, llogar un velomar vermell amb un tobogan groc! Va ser divertit el primer moment, quan ets una mica enfora del mar, et tires pel tobogan, prens el sol… Però hi va haver un moment que el cansament dels pedals, el tobogan i la reunió… Vam quedar ben adormits.

I aquí és on va començar l’aventura,  ens vam despertar devora un vaixell que ens va recollir, un vaixell pirata! Al principi feia una mica de por, però quan t’acostumes a l’olor dels pirates que mai se dutxen, els segueixes la corrent i intentes ajudar-los per compromís veus que no son tan mala gent! Els vam contar que érem monitors del Binitrui, el que havíem fet durant el curs i que estàvem preparant el campament a la Colònia de Sant Pere. I mira si és petit el món, que ells també havien topat amb en Sir Villano, que els volia robar les cortines grogues del vaixell, que per cert, es deia Sa Cosa Que Sura. Com que van saber que havíem ajudat a en Super Res capturar en Sir Villano van decidir que els podíem ajudar a trobar un tresor amagat a sa Colònia. Després d’aquests dies de convivència amb els pirates, quan duien un tresor cap a la cova que tenen amagada, ens van deixar una balsa perquè tornàssim cap al Port de Pollença.

I ara que sabeu perquè al campament vam ser pirates, vos presentam en Tomeu Pirata. En Tomeu va ser un regal dels amics d’en Bonyet quan va fer els 30 i, com que tots els nins podien dur un peluix per dormir, en Bonyet va dur en Tomeu. Per tant, al campament vam ser 22 participants, 4 monitors i en Tomeu!

Durant els dies que vam ser al campament vam anar superant proves per ser pirates. Vam superar un entrenament pirata i vam comprovar que els pirates no se dutxen. També vam fer-nos diferents elements pirates, un collar, un lloro, un mocador i una mini balsa. Amb tot això, vam anar superant reptes i vam trobar diferents bocins de mapa. Però el dissabte vespre, quan ja érem pirates de veres, ens vam anar a dormir intrigats; encara ens faltava el darrer bocí del mapa! Se veu que els pirates no ens l’havien pensat a fer arribar i al matí ens havien deixat el bocí de mapa al davant del mirall del bany.  Amb aquest bocí de mapa, vam poder completar el mapa i vam trobar el tresor que estava amagat a davall unes roques devora la platja. El tresor, un cofre ben gran amb una botella amb un missatge, una camiseta i una xocomoneda d’or!I d’això un de cada per a cada participant!

P.S.: El velomar va quedar fermat al vaixell pirata, però amb una mica de tempesta es va desfermar i el vam perdre. L’amo que els lloga ens reclama el lloguer de tots els dies més el preu del velomar perdut, per tant, si teniu un parell de doblers que vos sobrin, son només 4 mil euros de no res.