vam ser a la fira de la pedra

El passat cap de setmana vam participar a la Fira de sa Pedra i vam dur-hi a terme tres activitats diferents.

Com cada any, vam muntar una paradeta amb coques, aigua i refrescs.

Per segon any, vam organitzar el Taller d’elaboració d’herbes dolces. Aquest taller estava destinat per a participants majors de 18 anys.

Com cada any vam comptar amb patrocinadors que ens van aportar les matèries essencials per elaborar l’activitat. Per una banda Can Bonyet va aportar les herbes necessàries i per l’altra Licors Moyà va aportar l’aniset dolç. Aquest any s’han fet 48 botelles de mig litre, el doble que les que es van fer a la primera edició del taller.

Aquestes son un parell de fotos que vam fer durant el taller.

De manera paral·lela al taller d’herbes, com vam fer l’any passat, vam organitzar jocs per als més petits. Com a novetat, aquest any vam muntar diferents jocs perquè els nins poguessin jugar amb ells.

Hi havia un tres en ratlla gegant, que a més, cadascú es podia fer el seu pintant-hi les figures a pedretes i guardant-ho a una bossa que a més era el taulell.

També hi havia bitlles, un joc de memòria on trobar parelles de dibuixos, un joc de punteria amb ferradures, un altre de punteria amb anelles, un de llançament de discs, un minigolf i un estany on pescar peixos.

Volem agrair a totes les persones que van participar perquè empram les vostres aportacions per a dur a terme més activitats. Especialment agraïm a totes les persones que a més de col·laborar amb les paradetes vau deixar alguna cosa als donatius. Reinvertirem aquests doblers per a millorar aquests jocs i fer-los en fusta per poder-los emprar més vegades.