Un any de rondalla

Aquest passat dissabte vàrem donar el sus al nou curs! Estàvem tots molt emocionats de començar, tant infants com monitors, ja que sabem que aquest és un any molt especial… Enguany el nostre esplai fa 25 anys!!!

Com ja és tradició al Binitrui, vam començar el dissabte fent una rotllana i cridant un bon dia ben fort!!! Ens ajuda a acabar de despertar-nos, a la vegada que ens omple d’energia

Com ja us hem dit, aquest any fem 25 anys, i ja ens han fet dos regals molt especials. Així, primer de tot ens ha arribat de mans d’en Jordi des Racó el recull de les Rondalles Mallorquines. D’aquesta manera, hem observat que aquest recull té 24 toms i hem pensat que això era un senyal per a nosaltres. Enguany que fem 25 anys…haurem d’escriure el TOM XXV! Per aquest motiu, durant el curs farem un viatge per moltes de les Rondalles Mallorquines i així estarem ben impregnats i plens de creativitat per poder fer la nostra pròpia rondalla.

Però aquest no ha estat l’únic regal que hem rebut. Mentre estàvem duent a terme les activitats, ha vingut en Bolleta a visitar-nos. Si, si, en Bolleta! Per qui no el conegueu, en Bolleta és el personatge que representa i uneix tots els esplais de Mallorca. Hem quedat bocabadats amb el seu regal, no ho podem creure encara. I és que… Ens ha regalat La Trobada d’esplais del 2020!!! Ens hem emocionat molt amb aquest regal. Sabem que serà molta feina, però ens fa molta il·lusió que tots els nins i nines d’esplais d’altres pobles venguin a Binissalem a celebrar la trobada!

#unanyderondalla #tomXXV