un moment per reflexionar

Dissabte, per començar les activitats de l’aniversari, vam començar amb la celebració de l’Eucaristia. Celebrar l’Eucaristia és un d’aquells actes que sovint deixam de banda, però és un moment important de retrobament, de reflexió i d’agraïment que hauríem de fer més sovint.

Durant la presentació de la celebració, na Joana va llegir unes paraules que de manera breu definien l’essència del Binitrui. El Binitrui és un nexe d’unió de persones que durant aquests 22 anys han cregut en la feina feta i per fer. Des del grup de monitors impulsors, fins al nin més petit que ha començat enguany; nins, families, monitors, amics… centenars de persones que creuen en el Binitrui i en formen part.

“Ser allò que un és; parlar d’allò que un creu; creure allò que un predica; viure allò que un proclama; estimar allò que un viu”.

Però no només va ser un punt de trobada amb la gent que ha format part del Binitrui, també va ser una trobada amb Jesús. Un moment per pregar i per oferir.

Preguem perquè mai falti a l’esplai l’alegria de compartir, de fer-nos costat mútuament en les dificultats i de ser-hi allà per compartir tots els somriures. Preguem al Senyor

Preguem perquè mai acabin els dissabtes, els campaments, les experiències, l’aprenentatge, la companyia, l’amor, l’amistat i els somriures que caracteritzen tant la família del Binitrui. Preguem al Senyor.

Oferim aquestes pintures. Símbol d’alegria, d’il·lusió i de les activitats fetes durant aquests 22 anys amb la voluntat de poder seguir pintant el futur.

Oferim aquesta invitació al Circ Truiós, perquè participeu a la festa al nostre circ, a més de convidar-vos a conèixer i a participar les activitats. Aquest any el Binitrui és un circ, i com als circs, és un lloc de convivència i acolliment de tots els infants, indiferentment de l’origen i de la situació.

Oferim el Pa i el Vi, símbols de la fe cristiana que Jesús ens deixà per recordar-nos que sempre és entre nosaltres. Present per oferir la seva escolta i ajuda i per acompanyant-nos al camí de la vida.

Per acabar la celebració, vam agrair a aquelles persones que han fet que després de 22 anys encara seguim actius. Gràcies al grup d’impulsors que fa 22 anys van decidir dedicar el seu temps i esforços per començar i tirar endavant el Binitrui. Gràcies a la Parròquia, per acollir-nos, ajudar-nos i donar suport al Binitrui. I, com no, gràcies a tots els pares i nins que participen i han participat durant aquests anys i a totes les famílies que han confiat en la nostra feina.

Add a Comment