Ueep! Però si tenim un bloc!

Hem pogut rescatar diferents entrades dels cursos anteriors de l’anterior pàgina web. Poc a poc les anirem transcrivint amb les dates originals.

Idò si, tenim un bloc! I el tenim ben abandonat!

Que ha passat durant aquests dies? O millor dit setmanes! Anem a fer un resum:

Fira de sa Pedra: Com vos vam dir, vam posar paradeta i aquesta va anar bastant bé, hi va haver genteta tant comprant coques i refrescs com als fideus. Moltes gràcies als pares que vau ajudar, als que vau dur-nos coques i als que ens en vau comprar!

Fi de curs: Vam dir-vos que vos diríem coses, vos ho vam dir! O almenys ho vau saber perquè la majoria dels nins van venir. Els que no van venir, no és que no ho sabessin, sinó que també va coincidir amb comunions, i és clar, no podem esser per tot! A la platja, nedàrem i ens ho passàrem bé, tot i que l’aigua fos una miqueta fresca!

Hort: Vos en recordau que vam sembrar un hortet amb els nins? Hi sembràrem tomàtigues, cebes i pebres per fer un trempó al campament d’estiu. Sa cosa ens surt bé i s’hort va donant fruits i podrem fer-lo! A la foto (la foto no s’ha pogut recuperar) podeu veure els pebres que ja hem recollit del nostre hort! També vam sembrar melons i síndries; aquests van bastant més enrere que els altres. Però encara mantenim l’esperança en que aquests quinze dies que fan falta pel campament hi hagi alguna síndria o meló que puguem agafar!

Campament d’estiu: Ja tenim els nins apuntats i les coses bastant preparades! Com ja sabeu, anam al casal de Sant Ramon de Penyafort, al Port de Sóller. Hi serem des del divendres 10 d’agost fins el diumenge 12. Enguany, encara que el campament sigui més curt tendrem moltes sorpreses i serà ben complet! Potser, d’aquí uns dies vos avançam alguna sorpresa, per ara, tot el que tenim ho mantenim en secret per sorprendre als nins!

I ja hem passat festes: Idò si, la darrera actualització va esser d’abans de sa Fira i aquesta és després de Sant Jaume. De les festes, com totes, ens han paregut més breus del que han estat. D’aquestes, destacam el playback infantil. Ho feim perquè molts dels nins de l’esplai hi van participar ja que estan apuntats al Campus o a l’Escoleta d’Estiu. Tant els nins que ballaren com els monitors de les activitats que els ajudaren a preparar els balls ho feren molt bé! Enhorabona!

Crec que ja hem resumit bastant aquests mesos, nosaltres seguim preparant coses, fent alguna feineta i anant a la platja. Si no hi ha res de nou i no ens trobam per Binissalem, ens veim dia 10 quan ens dugueu els nins a l’autobús!