Tot a punt per començar un nou curs

Fa uns dies, n’Antònia em va dir “Quina cançó és aquesta?” Li va estranyar que a una llista de reproducció que a aquell moment sonava es sentís un cor cantant. Li vaig respondre que l’escoltàs, que hi havia una part de la cançó que era molt especial. Aquesta part de cançó ja la vaig emprar a una història d’instagram al final del curs i ara és el moment de recuperar-ne almenys aquell bocinet.

Les coses cada vegada s’acosten al que havien estat fa uns anys i hi ha un canvi significatiu a la normativa. El redactat ha passat a ser  “les activitats han de ser sense contacte físic” a “seran preferentment activitats sense contacte físic”.

I per això, seguint la normativa com hem fet fins ara, el primer dissabte, arribarem, ens prendrem la temperatura, ens farem netes les mans amb gel hidroalcohòlic, i amb la mascareta ben posada i separats per grups que ens pertoqui començarem l’activitat cridant amb tota l’energia que tenguem aquell moment un BON DIA com el de cada dissabte però aquest serà diferent. Després de cridar, cada grup amb els seus monitors ens abraçarem.

Seran pocs segons abans de separar-nos per començar el nou curs, però seran els millors segons del curs.

Serem l’emoció
de la gent senzilla
el demà que s’acosta
l’antiga alegria
Mirar-nos i entendre
que no sabem rendir-nos
i serem un sol cor
quan ens tornem a abraçar.

Quan ens tornem abraçar, Xavi Sarrià, 2019.

Als de cada any.
Als germans petits, als infants nous i a les monis en pràctiques i premonis que començau o retornau enguany.
A les monitores i premonis que heu suat, heu mogut muntanyes i heu aplicat normatives que només eren vàlides durant uns dies sense defallir en cap moment aquests dos darrers anys.
Benvinguts tots al nou curs!