Tenim una màquina del temps!

Idó si! Ahir vam trobar un paquet ben gran al parc i els destinataris érem nosaltres! Era la màquina del temps! En SuperTot ens va fer arribar la màquina i com que el repartidor no ens va trobar, ens la va deixar al parc. Sabem que el paquet era per nosaltres perquè ho posava a l’albarà d’entrega. No li vam prendre a ningú!

La vam destapar i vam trobar unes instruccions. Deia que hi havíem d’endollar un ordinador i que la màquina arrancaria sola. Ens va costar una mica perquè l’ordinador no reconeixia la màquina però al final… La màquina va donar error! Li faltaven peces amb un nom estrany, no detectava una antena. Però igualment, la màquina va funcionar. Es va posar en mode automàtic i ens va dur a un dels darrers llocs on havia transportat a la doctora. A la Índia!

Quan vam connectar la màquina, es va obrir el programa i van sortir arxius, programes, icones i entre ells, una carpeta amb les instruccions de la màquina del temps X.I.Q.U.E.T.A.

Per ara això és tot el que tenim de la màquina, però vam poder anar a la Índia amb ella!

 

Vam arribar i vam veure molta gent i algun elefant, l’ambient era festiu i per tot es podien olorar els menjars que preparaven a les paradetes. Quina olor a espècies, a cúrcuma, a cardamom, a cilantre, comí, nou moscada… I quina pintassa que feien les pakoras i les samosas i aquell tikka massala amb aquell arròs basmati… Impresionant!


L’ambient festiu era perquè celebraven una de les nou nits del Navrati, una festa en honor a la Mare Divina. Aquesta nit la dedicaven a Saraswati, considerada la Mare de tota la creació que representa el poder, la intel·ligència i la saviesa. Al viatge, també vam poder-nos marcar el bindi al front, conegut com el tercer ull, necessari per poder-nos mirar a l’interior de l’ànima i transmetre als demés bons desitjos i energia.