sa trobada

Foto: esplai Xiroi – MCECC GDEM

 

Com tots sabreu, ahir vam participar a Sa Trobada. Feia 10 anys des que no hi participàvem però l’experiència va ser tan intensa que no tornarem a faltar a cap altra. Va ser un dia molt intens, molt llarg i amb moltes coses a fer. Els participants, tant del Circ Truiós com del Grantrui van començar la jornada ben prest. Eren les 9 del matí quan arribava un autobús amb els amics de l’esplai S’Estornell. Quan van arribar i després de berenar van seguir amb un passacarrer fins on ens van contar que en Bolleta havia perdut la cançó que ens havia preparat. Per sort, amb en Xiroi en teníem una preparada per cantar-li!Però en Maltoven la va aparèixer i la va rompre.

Foto: Bonyet

Però no va passar res! Amb l’ajuda de n’Esplaiquira, n’Elvis Esplaisley, n’Esplaitina Turner i na Bob Esplaislei vam aconseguir refer la cançó i poder cantar-la. Quan vam acabar de cantar, abans de tornar amb l’autobús, com agraïment ens van donar un regal per a cada esplai participant.

Però això no va ser tot. Perquè tot això funcionàs, els monitors vam partir cap a Son Ferriol després de fer esplai al matí a acabar de muntar tot el necessari que ja feia setmanes que s’estava preparant. Va ser un horabaixa ple de feina juntament amb els altres monitors de diferents esplais que va acabar prop de mitjanit. A més, alguns monitors van quedar a dormir i a les 7 van reprendre la feina d’una jornada que per alguns va acabar 12h després.

Vos deixam per acabar la crònica de Diario de Mallorca.