resum dels primers dies

Hem pogut rescatar diferents entrades dels cursos anteriors de l’anterior pàgina web. Poc a poc les anirem transcrivint amb les dates originals.

**Les fotos d’aquesta entrada no han pogut ser recuperades.**

Com ja sabeu ens agrada més estar fent coses amb els nins que posar-nos a escriure batalletes. Però de tant en tant, està bé penjar alguna foto perquè els pares i els amics pugueu veure el que feim.

Enguany, dedicarem l’any a l’art. Dit així, podeu pensar que anirem a fer coses típiques com pintar sense sortir de la línia. Però no només la pintura és art i nosaltres n’explorarem uns quants més i els entrellaçarem perquè en tinguem resultats sorprenents.

Aquests dies els petitons han experimentat amb colors, textures i maquillatge. Entre altres coses han pintat amb colors fets amb verdures, terra, curri, xocolata… Els petits han començat a rodar una pel·lícula, han fet els decorats i el vestuari. Els mitjans s’han iniciat amb una obra de teatre i han afegit els seus canvis al guió.

Tant la pel·lícula com el teatre i també l’acampada del passat cap de setmana han compartit un altre art, la literatura. Celebrant l’any Alcover, hem aprofitat per emprar les rondalles que va anar recollint i publicant sota el pseudònim “Jordi d’es Racó”.  No us direm cap detall més ni del teatre ni de la pel·lícula per mantenir una mica de misteri fins a properes publicacions.

El que si que podem dir és que a l’acampada vam ajudar a na Joana a trobar les dues capses que la Reina Morgana li havia manat a cercar per poder-se casar amb el príncep Bautaucell. I així ho feren els nins, van aconseguir tots els bocins del mapa, el muntaren i a la fi trobaren les dues capses.

Per acabar, vos transmetrem la darrera pregunta de la prova d’intel·ligència que li va fer la Reina Morgana a la seva nora Joana just l’endemà de casar-se amb el Príncep: “Ma nora, quin gall canta?” Demanau als nins si el van sentir ells també a aquest gall. Fins i tot, alguns sabran quin era.