Obrim els regals dels Reis d’Orient!

Després de les festes de Nadal, aquest dissabte ens vam tornar a veure, amb moltes ganes! Un afegit a aquestes ganes era, com no podia ser d’altra manera, l’obertura dels regals que ens van portar els Reis d’Orient a la plaça.

Hi havia 3 paquets grans i un més petit, amb el que semblava ser una carta. Vàrem decidir començar per aquí i va resultar que la carta era de Ses Majestats! En ella ens contaven que, després de veure que nosaltres no teníem molt clar el que volíem per l’esplai, ells havien triat algunes coses que creien que ens agradarien molt.

Ens van regalar fils de polsera, ja que els Reis saben que ens encanta fer-ne. A la carta ens deien que els agradava veure tot el temps que dedicam a fer-ne una i com, en moltes ocasions, després les regalam a algú que estimam.

També ens van dur una miqueta de carbó, perquè aquest curs ens costa una miqueta fer cas als monitors. Però el carbó no només era pels participants, sinó també pels monitors, perquè l’any passat tardaren molt a muntar el regal.

En el tercer paquet hi havia “buffs” pel coll. Però no “buffs” qualsevols, sinó amb dibuixos relacionats amb l’esplai. N’hi havia un per a cada un, perquè els duguem els dissabtes, a les acampades i a les excursions.

Per acabar vàrem obrir el paquet més petit, que va resultar ser molt especial. Els monitors havien demanat als Reis alguna cosa pel 25è aniversari. Ses Majestats ens van regalar un cançoner, perquè cantem tots junts a la celebració. En aquest cançoner només hi havia dues cançons i ens van explicar que nosaltres hi hem d’escriure les que anem aprenguent.

Va ser un dissabte màgic i ple d’emocions!