La Doctora Àngela Esteve

Sabeu que vam començar el curs una mica embullats?
Idò si, després de tota la feinada que vam fer per Sa Vermada, vam intentar començar el curs. Però va ser una mica complicat aquest inici. Havíem fet un “BrainStorming” i tots vam posar idees. Seguir sent pirates com al campament, continuar ajudant a nen SuperTot com al curs anteriors, ser una tribu d’indis i fer-nos tendes pròpies… Fins i tot se va pensar en ser científics i muntar un laboratori propi, el TruiLab, per fer experiments i intentar descobrir alguna cosa nova. I com que havíem proposat aquestes idees, cada monitor va venir preparat per començar amb el material i la roba del seu personatge. Quin desgavell! No vam poder començar i vam haver de fer jocs i danses perquè no teníem res preparat.

Vam aprofitar el pont de la setmana següent per centrar-nos i preparar el curs com toca. I com que quan som per Binissalem ens despistam amb qualsevol mosca que acaba passant, vam pensar que si ens n’anàvem una mica enfora ens concentraríem i ens sortiria una programació genial. Però no, no va ser exactament així… Entre el que va tardar el vaixell, vam arribar a Ciutadella, vam anar cap al casal i això se’ns va fer una mica tard. A més, quan vam anar a agafar la clau de dins la caixa de les claus, vam trobar una sorpresa. Les claus estaven dins una espècie de caixa fort, havíem de posar un codi i obrir. Però apart de les claus, hi vam trobar un USB amb una nota d’en SuperTot que deia que ho obrissim el dissabte vinent. I vam haver d’esperar a dissabte a mem que hi havia dedins.

Per cert, el monitor que veis al vídeo i que encara no coneixeu és en Pajarito. Estarà amb els Beta.

Mentrestant, ja que érem a Menorca vam aprofitar que hi érem i vam anar a sopar, a passejar i, bàsicament a fer de turistes! Vos hem mostrat les fotos? Que mos va agradar de molt!

 

Ai el menjar, que  en va ser de bo, boníssim!  I la gent molt simpàtica! Mirau la foto que ens va fer una colla de menorquins mentre passejàvem.

Però supòs que voldreu saber que hi havia a L’USB i perquè aquesta entrada va dedicada a la Doctora Àngela Esteve. Idò resulta que a l’USB hi havia una gravació d’aquesta Doctora on demanava l’ajuda a nen SuperTot. Ella és una Doctora que té una màquina des temps però com que és una mica despistada ha perdut peces, no pot tornar i tampoc sap on és. Necessita ajuda per recuperar les peces i poder tornar. A més, també ha perdut el quadern de viatge on suposam que hi ha més informació de com trobar-la. Així que enguany l’ajudarem com puguem per a que pugui tornar.

Aquest és l’àudio que hi havia dins l’USB, el podeu escoltar:

*Per passar l’àudio de l’USB a la web, aquest se sent tallat i es perden parts de les frases.
Intentarem solucionar-ho perquè es senti tot sencer!