La darrera entrada de l’any…

Hem pogut rescatar diferents entrades dels cursos anteriors de l’anterior pàgina web. Poc a poc les anirem transcrivint amb les dates originals.

Com van dir al post anterior, aquí teniu la postal de nadal! Com hem fet altres vegades, com que no podem posar fotos dels nins, hem hagut de tapar les cares dels nins i haureu d’endevinar quins nins son! Veureu que falta algú, però no hi érem tots a hora de fer la foto.

Aquesta és l’altre cara de la postal, que com vos havíem promès ja l’hem emplenada. Vos ha agradat? Suposam que si i esperam que tots els nins vos fessin arribar la postal. Si no van poder venir a cercar-la, l’haureu rebuda a casa un dia d’aquests. En cas contrari, ens disculpam i si ens ho feis saber la vos tornarem a donar.

Els nins vos van dir que havíem fet arbres de Nadal? Idò aquí en teniu les fotos. N’hem repartit a diferents llocs del poble, aquestes festes cercau-los a mem si els trobau!

**Enumeració dels arbres que hem repartit per llocs públics del poble, però que no hem pogut recuperar les fotos: Ajuntament, Centre de salut, Biblioteca, Policia Local, Can Gelabert, Binitrui.**

**Les fotos citades no han pogut ser recuperades.**

Les quatre fotos que veis aquí a damunt són part dels arbres on els nins de l’esplai i de catequesi van decorar i escriure-hi els desitjos per aquest Nadal i l’any que comença.

A la foto de la dreta, hi veureu l’arbre gran que hi ha a l’església, com podeu veure, a davall hi ha tot el menjar que van fer-nos arribar els nins de l’esplai i de catequesi i que serà donat per als més necessitats.

**Enumeració dels arbres que hem repartit als comerços amics, però que no hem pogut recuperar les fotos: Papereria Espiral, Ferreteria Can López, Forn Nou.**

Recordau que el proper dissabte 29 venen els patges a recollir les cartes. Seran al betlem vivent que es farà al parc de Sa Rectoria. Seguiu fent bonda que aquests dies ens vigilen bé per saber que feim bonda! I si no en feim enlloc de regals en duran carbó!

Si no ens veim per aquestes festes nosaltres tornam a les activitats el proper dissabte 12 de gener a les 11h com sempre. Fins aquí el blog del Binitrui al 2012, esperam que ens torneu a llegir d’aquí uns dies quan publiquem les novetats de l’any nou!

Molts d’anys!