Ja hem tornat de campament!

Hem pogut rescatar diferents entrades dels cursos anteriors de l’anterior pàgina web. Poc a poc les anirem transcrivint amb les dates originals.

**Les fotos d’aquesta entrada no han pogut ser recuperades.**

Que vos va agradar el vídeo? Idò aquí arriben un parell de fotos del campament olímpic! Però com que no podem posar fotos dels nins per Internet, hem posat aquestes cares de felicitat a damunt el seu rostre. Sou capaços de reconèixer a algú? Per posar-vos ho difícil els vam posar a tots la mateixa camiseta, però com que potser ho era massa vos donam una pista, les cares grogues son nins i les roses son nines.

Podeu veure, també, la classificació en que va quedar cada país participant i una mica de descripció de cada un d’aquests.

En primer lloc, i amb la medalla d’0r:
ORUGUAI!
País infestat de cucs, cuques, papallones i altres insectes. El país és visitat per científics d’arreu del món. Els insectes més vistosos, com les papallones i els poriols són tractats com a animals de companyia i els llagosts i escarabats per estirar els carros i llaurar.
La indústria més comuna és la de gambaners i l’arbre més típic és el morer de fulla ampla, també destaquen les flors que exporten arreu del món.

En segon lloc, i amb la medalla de plata:
AERÒBIA!
País poblat per musculosos joves esportistes. La vestimenta típica són les camisetes sense màniga, els calçons curts i les sabates esportives. Abunden les fàbriques de material esportiu, de cd’s de música remix especial per gimnàs i de medicaments per combatre l’esbraonament.

En tercer lloc, i amb la medalla de bronze:                URGENTINA!
El país del dit i fet. Els habitants, quan volen una cosa la tenen de manera instantània. Es caracteritzen per l’eficiència i l’organització quan treballen en equip. D’aquest país n’ha sortit un gran nombre d’empreses de transport i de paqueteria a nivell internacional. També s’ha invertit molt en desenvolupar avions, vaixells, camions, mobylettes i bicicletes per repartir comandes.

En quart lloc, i amb la medalla de ferro:                TORTUGAL!
Aquest país s’anomena així per l’antiga costum d’anar vestits amb armadures verdes. D’aquesta costum s’han desenvolupat dos tipus d’indústria. Una d’elements protectors de ferro i l’altre de recipients per guardar aliments, destacant la marca “tortupper” com a la més estesa al món. Són persones sense gaire pressa però tenen una salut de ferro i mai es posen malalts.

I a la fi, els resultats del nostre hort. Vos n’hem xerrat un parell de vegades però no va ser fins al campament que vam poder degustar els fantàstics fruits que anteriorment havíem sembrat. Aquí, a la foto, una mica de trempó, fet només amb el que vam recollir de l’hort.