Ja arriba Nadal!

Hem pogut rescatar diferents entrades dels cursos anteriors de l’anterior pàgina web. Poc a poc les anirem transcrivint amb les dates originals.

Hola a tots! Com duis el fred d’aquests dies? Nosaltres estam preparant aquestes les festes que ara arriben! Però abans, recordarem el que vam fer fa uns dies. Heu vist les fotos a l’Arròs amb Salseta on sortim participant a les activitats que van preparar els Escoltes? Nosaltres hi vam ser i ens ho vam passar molt bé! Durant aquests dies també hem preparat un parell de coses més! Hem fet instruments per una batucada, un gimcana pel poble, hem preparat una obra de titelles i hem seguit gravant la pel·lícula que serà un èxit quan l’estrenem.

Però tornant a les festes de Nadal, hem fet una postal que tots els nins tendreu el proper dissabte i si no veniu no passeu pena! Vos arribarà igualment! La postal, per mantenir la sorpresa només la vos mostram sense escriure, així fa més il·lusió rebre-la!

Dissabte passat, segur que els nins vos van dir que havien fet arbres de nadal i els havien pintat i per això s’havien embrutat una mica de pintura. Idò aquests arbres els podreu veure pròximament. En repartirem un parell per diferents llocs del poble a mem si els trobau! A la propera actualització posarem fotos dels arbres que haurem repartit i ja penjarem la postal emplenada!

Recordau també que dissabte les activitats son a les 10’30! Farem la festa de Nadal amb els amics de catequesi i de confirmació i després menjarem un bon tassó de xocolata! Dissabte també podeu fer-nos arribar el menjar per repartir als més necessitats. Pel que ens han dit, fan falta llaunes de conserva, farina, sucre, oli i llegums.

I pensau que ja falta poc perquè arribin els reis i heu de fer molta bonda. Sabem que normalment ja feis bonda però ara n’heu de fer més! Segons el que tenim entès el dissabte 29 els patges arribaran a Binissalem per recollir les cartes, nosaltres hi durem la nostra, i vosaltres?

Recordau que aquests dies els reis i els patges vigilen si feim bonda, si no en feim ens duran carbó!