inscripcions al campament d’estiu 2017

Ja és aquí devora el campament d’estiu d’enguany -perquè si, els dies 10, 11, 12 i 13 d’agost son aquí devora!- i com haureu vist al cartell, hi ha un parell de coses diferents al dels altres anys.

Per començar, com és que enguany hi figuren dos logotips de dos esplais al cartell? És molt senzill, perquè enguany els dos esplais farem el campament de manera conjunta. I això vol dir que hi participaran alhora els participants de S’Estornell d’Inca i del Binitrui de Binissalem. I vol dir que els monitors del Binitrui i els monitors de S’Estornell prepararem i durem a terme el campament d’aquest any. I ho feim junts perquè ens duim molt bé, a Sa Trobada ens vam fer amics i com diuen “com més serem, més riurem!”

I que vol dir això de participants i no participants de les inscripcions? Si tots participaran al campament. Participants fa referència a les persones inscrites durant el curs a un dels dos dels esplais organitzadors. No participants fa referència a les persones que durant el curs no han estat inscrites però que volen apuntar-se al campament. I per això les inscripcions es fan per separat, primer (dies 28 i 29 de juny) es podran apuntar les persones inscrites durant el curs i després (30 de juny) la resta de la gent. Tothom ha de tenir en compte, per evitar que ningú s’enfadi, que les places son limitades i quan s’arribi al màxim de participants no s’oferiran més llocs. Per tant, tant pot ser que hi puguin participar vint persones que actualment no estan vinculades als esplais com una o cap.

Els horaris de les inscripcions depèn de cada esplai. S’Estornell apuntarà de 18 a 20h a Sa Fàbrica a Inca i el Binitrui al parc de Sa Rectoria de 20 a 21:30h. Cada participant s’ha d’apuntar a l’esplai corresponent al seu poble.

El preu del campament no apareix al cartell perquè encara no hem acabat de contractar els serveis que emprarem. Tenim el casal, la piscina, el menjar i el transport pressupostat però ens falta saber el preu de les activitats complementàries. També s’està valorant l’opció que els participants vinguin només part del campament. En tenir l’opció definida actualitzarem també la informació.

Quina documentació necessitau per la inscripció? La fitxa d’inscripció, la fotocòpia del DNI del participant, del signant de l’autorització i la de la targeta sanitària.