Els resultats de la setmana anterior.

Hem pogut rescatar diferents entrades dels cursos anteriors de l’anterior pàgina web. Poc a poc les anirem transcrivint amb les dates originals.

Aquí teniu dues fotos del que sembràrem dissabte passat.

Els nostres nins, petitons i petits, s’esforçaren a que aquestes petites plantes quedassin  ben sembrades, alineades i regades. La resta de plantes vos podem assegurar que estan sembrades però no les vam fotografiar. Realment, no van quedar alineades a la rectitud de la línia, sinó que segueixen una corba peculiar que faria que els més experts en horts ens renyessin dient que no sabem fer línies rectes.

D’aquí uns dies tendreu més informació i veureu com evolucionen les plantes!

 A aquesta altre foto podeu veure com van quedar les boletes de coco. Les veureu molt ben compostes en forma d’homenet i direu que aquestes no les van fer els nins dels mitjans. És vera, ells van fer les de pastanaga. Però no vam ser a temps a immortalitzar les! Aquestes són les que hem fet perquè els monitors que eren a sembrar les poguessin tastar. La recepta és la que vam posar a l’anterior entrada, la que duu coco i llet condensada. Un secret, no estan fetes i menjades al mateix dia, sinó que estaran dos dies dins la gelera. Ens han aconsellat que si les deixam en fresc aquest temps són molt més bones! I ho provarem!

Dissabte toca excursió! Petitons i petits cap a Biniagual i mitjans cap al Castell d’Alaró! D’aquí uns dies, potser hi hagi fotos i tot! Estau atents!