Els Carters Reials i Ses Majestats d’Orient

Com ja sabeu, un any més el Patge Gregori es va posar en contacte amb nosaltres per tal de què l’ajudéssim a organitzar la recollida de cartes, perquè tots els nins i nines de Binissalem poguessin entregar la seva i fer una xerradeta amb els Cartes Reials. També ens va demanar ajuda per la nit de dia 5, per repartir els regals a tots els nins que en recolleixen a la plaça. Per a nosaltres és un gust i un honor que Ses Majestats d’Orient i el Patge Gregori comptin amb nosaltres.

Els Carters Reials varen arribar fins a davant l’església amb els carruatges. Allà els esperaven moltíssimes persones que estaven nervioses, emocionades, espectants…  Una vegada els carters varen ocupar el seu lloc, tothom qui volgué va poder pujar a l’escenari a donar-los la seva carta i contar-los a cau d’orella com s’han portat aquest any.

 

 

Com ja vos hem comentat, ajudàrem a Ses Majestats d’Orient a repartir els regals a la plaça.  I a què no sabeu què? Cada Rei ens va fer arribar un regal per l’esplai. El pujaren a recollir els participants del Binitrui i acordàrem que els obríem tots junts el propé dissabte 11. Què hi deu haver dins aquests paquets?