Els Carters Reials duen les bústies a Binissalem

Any a any, el Patge Gregori, representant a Mallorca, ens demana com a Binitrui ajuda per preparar l’arribada dels Carters Reials i de Ses Majestats. Pels monitors del Binitrui és un gran honor, i esperam aquests dies amb tantes ganes i il·lusió com els infants.

Quan ens van comunicar que el més adient era suspendre la recollida de cartes, ens vam sentir decebuts i impotents, ens va costa assimilar-ho. Tot i saber que era una mesura responsable, una vegada més, els més menuts eren els que pagaven les errades dels adults. La nostra tasca com a voluntaris és educar en el lleure i això implica lluitar pel que creim, i creim que no era just que els infants de Binissalem quedessin sense veure els Carters Reials.

Així que amb els recursos que teníem (un remolc, dos altaveus, 3 cotxes i 4 llums) hem acompanyat als Carters Reials pels carrers de Binissalem. Hem intentat fer tot el renou possible perquè sortíssiu als balcons, a les finestres o als portals, però sabem que no hem arribat a tothom, ens ha estat impossible.

Per aquest motiu, vos deixam un petit vídeo que esperam que vos faci tanta il·lusió com a nosaltres!