Dinar d’arròs amb salseta

Aquest diumenge hem tornat a fer el dinar d’arròs amb salseta. Ha estat el cinquè any que l’organitzam nosaltres i també ha estat el més difícil de dur a terme. Com sabeu, per la coincidència amb les eleccions i per altres motius externs a nosaltres (i que hem gestionat tan bé com hem pogut), el dinar s’ha fet al CEIP Binissalem.

Encara que el temps no ens hagi acompanyat, hem servit arròs per 308 comensals. La majoria dels quals han dinat al menjador i al pavelló del CEIP. Alguns altres, han vengut a cercar-ho per dinar en taulades a casa.

Com cada any, després del dinar i l’ensaïmada, hem dut a terme el sorteig amb premis dels comerços col·laboradors. Podreu veure els guanyadors al proper número de la revista Arròs amb salseta.

Els premis han estat: dos vals de compra de 10 euros a les carnisseries Can Puig i dos a Ca Na Gori; dos vals de compra a Can Xiscos; una ensaïmada al forn Can Manolo, una a Can Martí i una a Dolç i Salat. A més el Bar Can Lluís ha col·laborat amb un val de 10 euros i un de 20 per a poder anar a dinar o a sopar.

 

 

L’equip de monitors volem expressar el nostre agraïment a tothom que ha participat al dinar, tot i les traves que ens han sorgit els darrers dies. Especialment volem agrair a n’Antònia Sans i na Margalida, de l’Ajuntament, l’ajuda en la venta de tiquets i les gestions que han hagut de fer in-extremis per aconseguir el lloc. A en Llorenç Vicens i en Jaume Sans, de la brigada municipal, que ens han ajudat amb la logística i a carregar i traginar taules al darrer moment davall la pluja. També als cuiners, Joana i Toni, Toni, el matrimoni de Can Botet, na Margalida i en Paco. A na Francisca i als familiars dels participants i  monitors, que van tallar la carn ahir. I als que han ajudat amb tot el que han pogut i més durant el dia d’avui. Sense ells i la seva feina i implicació no hauria estat possible el dinar.

A més, volem demanar disculpes a les persones citades a les que els hagin molestat els comentaris expressats a les xarxes aquests dies. Sabem que no han estat ells els responsables de la situació i que han fet tot el possible per solucionar els problemes sorgits.

#unanyderondalla  #tomXXV