dinar d’arròs amb salseta 2018

Com els darrers anys hem tornat  a organitzar el dinar d’Arròs amb Salseta a Ca n’Arabí. Enguany hem comptat amb més de 350 comensals, molts dels quals repeteixen any rere any i engresquen a amics i coneguts a participar.
Ja és costum dels darrers anys començar la jornada amb diversos jocs i danses per als més petits, que venen amb les famílies a passar el dia amb nosaltres. També, els no tan petits, han pogut gaudir d’un vermut aprofitant el bon dia que ha fet. I a les 14h, el dinar ha estat cuit i hem pogut gaudir tots d’un bon plat d’arròs amb salseta.

Després de dinar, endolcits amb un bocí d’ensaïmada hem rifat diversos vals dels comerços participants on 11 guanyadors podran passar a recollir el seu regal a partir de demà.

A més de tots els comensals, volem agrair als cuiners que ho fan possible, a les famílies que ens ajuden amb la carn, als comerços que ens preparen les comandes i participen a la rifa, a n’Asen i n’Antònia que ens ajuden a vendre tiquets i a la brigada que ens prepara material.

Esperam que a tothom hagueu passat un bon dia i que l’any vinent ens tornem a trobar tots a taula!