Campament d’estiu 2023

Aquest any, teníem una missió per dur a terme al campament d’estiu, ajudar a l’arqueòleg Toni Jones. Havia trobat restes ceràmiques a l’antiga ciutat romana de Binicallentia i l’haviem d’ajudar a completar el recipent que tenia a mig reconstruir. Quina sorpresa! Mentre estàvem cercant part del recipient descobert per en Toni Jones, vam trobar restes de diferents recipients amb policromies i vam poder anar ajuntant-ne els bocins, tot i no trobar-los tots.

Aquests sis meravellosos grups van aconseguir complir amb la missió que ens havia assignat un prestigiós grups d’arqueòlegs: reconstruir antigues peces de ceràmica.

A més de trobar els recipients, vam poder gaudir de capficos a unes termes exteriors, que ara els deim piscina, gaudir d’una nit de bauxa romana acompanyada d’un refrescant breverium.

 

La segona part del campament, va implicar desplaçar-nos a Menorca. Allà vam descobrir la cultura talaiòtica, espais naturals, platges fantàstiques i jocs tradicionals menorquins. El viatge se’ns va fer curt, i ens van faltar llocs per descobrir, hi haurem de tornar!

 

Quina sort haver pogut comptar amb tots aquest campament! 🧡💚