Camí des Correu

Aquest passat dissabte 14 vàrem anar d’excursió a fer el Camí des Correu. Ens vàrem trobar tots a l’estació de Binissalem i vam partir cap a Palma. Des d’allà, amb el bus vam anar fins a Esporles. I en aquest punt… A caminar!

Pel camí vàrem explicar dues rondalles sobre les sitges i els carboners, la de “El rei i un carboner” (que la podeu trobar al tom XIV ) i la de “Sa filla d’es carboneret” (que la podeu trobar al tom I ).

Després d’un camí ple d’anècdotes, rialles i alguna sopegada, vàrem arribar a la plaça de Banyalbufar, on gaudírem del tan esperat dinar.

Quan vam acabar de dinar, vam tenir una estoneta de temps lliure. A què no sabeu què vàrem trobar mentre jugàvem per allà? Una carta molt especial! L’ajudant dels Reis Mags d’Orient ens va deixar una carta amagada. Com ja sabeu ells ho saben tot i sabien que nosaltres anàvem d’excursió, i com que cada any ens envien una carta, enguany ens la van deixar a Banyalbufar.

A la Carta ens contaven que dia 28 de desembre vendran els Carters Reials a Binissalem a recollir totes les cartes i aprofitaven per demanar l’ajuda dels monitors per preparar de l’acte i per repartir els regals el dia 5 vespre.

Aprofitant la seva carta, vàrem estar pensant una estona quines coses ens agradaria que duguessin per l’esplai. Els monitors vàrem prendre nota i ho enviarem als Reis!