Benvingut setembre!

Setembre ja és demà i això vol dir que ja som a Sa Vermada, torna a començar l’escola i dia 6 d’octubre torna a començar el Binitrui!

Com veureu, les inscripcions ja són d’aquí pocs dies, el 19 i 20 de setembre, poc just abans de començar les festes. Vos esperam de 19:30 a 21h al local del Binitrui!

Per als que no ens coneixeu, i pels que si i creis que som una miqueta pesats amb el “papeleo”, aquest dia haureu d’emplenar la fitxa corresponent al curs 2018-19. També haureu de fer-nos arribar les fotocòpies dels documents que hem d’adjuntar amb la fitxa. Quan faceu la inscripció heu de dur la còpia del DNI i la targeta sanitària del participant a més de la còpia del DNI de la persona que signa la fitxa (mare, pare o tutor legal).  Per facilitar-nos la feina i l’arxivament, ens feis un favor si duis tots els documents a un full normal, sense retallar ni doblegar.

La inscripció anual, com als darrers anys, és de 50€ i inclou l’assegurança i el material de la majoria d’activitats. Les excursions, acampades i activitats específiques tenen un preu apart i no son obligatòries. El preu d’aquestes activitats és  simbòlic i no correspon amb el real. Això vol dir que les famílies pagau una part del cost  i l’altra part s’assumeix amb el que cada família paga amb les inscripcions. El pagament d’aquest import s’empra també per reservar l’activitat.

Com molts sabreu, els beneficis econòmics que pugui tenir l’entitat, per exemple el que obtenim del dinar d’Arròs amb salseta a Ca n’Arabí o la Fira de Sa Pedra, reverteixen només a les activitats del Binitrui. L’entitat no és una empresa que ha d’obtenir beneficis i els monitors feim la feina sense rebre remuneració econòmica, per tant, tots els doblers es reinverteixen en futures activitats o en oferir a les activitats que es proposen.

Abans de començar el curs, heu de saber que per Sa Vermada hi ha unes quantes activitats, que les organitzam o hi participam, a les que vos hi volem convidar Per ordre cronològic:

 • Dijous, 13 de setembre:
  Presentació de les festes de Sa Vermada i festa de Sant Gall.
  Des de l’Ajuntament de Binissalem ens ha proposat que col·laborem a aquesta activitat organitzant els jocs infantils que es faran l’horabaixa del dijous a Biniagual. A més dels jocs infantils, es farà la presentació de les festes, es celebrarà la missa en honor a Sant Gall i hi haurà una actuació musical en acabar.  Trobareu més informació i els horaris al programa de festes.
 • Divendres, 21 de setembre:
  PARK(ing) Day 2018.
  El parking day és una activitat que es fa a nivell mundial per fer veure a la població que els espais que estam acostumats a deixar als cotxes poden recuperar-se per a què les persones hi facin activitats. Nosaltres hem proposat que aquests espais els puguin emprar diferents entitats de Binissalem perquè puguin presentar els seus projectes i oferir informació. També hi podreu trobar diferents activitats programades. Podeu trobar tota la informació a parkingday.binitrui.org. Si consultau la cronologia podreu veure en quin punt es troba el projecte i quines activitats hi ha confirmades.

 • Dissabte, 22 de setembre:
  Anam a veremar.
  Un grup de veremadors aficionats, entre els quals hi som la majoria dels monitors, ens n’anam a veremar el raïm que s’emprarà al concurs de trepitjar raïm del diumenge. L’activitat l’organitza la revista Arròs amb Salseta així que si hi voleu venir a posar una mà, posau-vos en contacte amb en Jaume “Canut” i vos ho explicarà millor.
  L’activitat comença a les 7 del matí i acaba prest. És compatible amb la resta d’activitats que es fan aquest dia!
 • Diumenge, 23 de setembre:
  Concurs de Trepitjar Raïm.
  Amb el raïm que hem veremat el dia anterior, els participants del concurs en faran el primer most, inici del vi que s’elaborarà i es regalarà als participants del concurs de l’any següent. Al programa de festes trobareu els dies de les inscripcions, les bases del concurs i tota la informació necessària per a participar-hi. Vos animam a participar!