abans de començar el curs…

Com sabreu aquestes festes hem estat una mica ocupats participant a les activitats de Sa Vermada.

Segur que ens vau veure molt ocupats fent coses!

Dia 13 vam ajudar als jocs tradicionals de la Festa de Sant Gall a Biniagual. Encara que se’ns va fer una miqueta tard, van ser molts els que van poder córrer a les carreres de joies i participar a rompre olles! L’any que ve, si ens tornen a convidar intentarem que ens deixin començar una mica abans perquè no se’ns faci tan tard.

 

 

 

 

 

La setmana següent, si que vam estar molt ocupats! Però molt molt ocupats! Dia 19 i 20 vam tenir inscripcions, dia 21 el PARK(ing) Day, dia 22 vam anar a veremar moltíssim raïm i dia 23 érem al concurs de trepitjar! Ben ple va ser el cap de setmana!

Al PARK(ing) Day, que segur que vau veure la informació a aquest apartat web vam organitzar una trobada amb moltes de les entitats de Binissalem perquè cadascú pogués explicar el que fa normalment. Entre els tallers que vam fer, vam omplir el cep màgic del conte “El petit vermadoret” amb uns singlons ben carregats de grans raïm.

 

 

 

 

El dissabte ens vam aixecar ben prest per anar a veremar juntament amb un grup d’altres veremadors. Diuen que vam arribar a veremar uns 2000kg de raïm! Aquest raïm, el diumenge, es va trepitjar al vintè Concurs de Trepitjar Raïm que organitza l’Associació Arròs amb Salseta.