8M, dia de la dona

Al Binitrui creim que a través de les nostres activitats i jocs podem aconseguir educar als nins i nines, per tal de què siguin més crítics i amb uns valors que facin avançar la nostra societat. Per aquest motiu, aquest dissabte 8 de març, hem organitzat una sèrie d’activitats per tractar el dia de la dona.

Els diferents grups han explicat les rondalles “En Joan Carboner” (tom XII) i “Es segador i sa beata” (tom VII) per reflexionar sobre la figura de la dona en aquestes històries i en la societat actual. Després hem fet jocs que ens han demostrat que siguem dones, homes, nins, nines… Podem superar tots els reptes que se’ns posin al davant!

 

 

 

 

 

Dins el marc d’activitats que s’han organitzat a Mallorca, els monitors vam participar a la xerrada “Dones i poder a l’Aplec de Rondaies Mallorquines, d’Antoni M. Alcover” per formar-nos en el tema que ens interessava tractar aquest dissabte.

Vos demanam també que dins el cercle de cada una de les famílies, treballem dia a dia per aconseguir una societat justa i igualitària.