campament d’estiu 2023

Resum de la reunió informativa:

El campament serà a Can Fred, Portocolom.
Serà de dimecres a diumenge, del 17 al 21 d’agost.
Contemplam l’opció de tenir versió reduïda del divendres 19 al diumenge 21. Aquesta opció s’ha de consensuar amb l’empresa gestora del campament i dependrà de les opcions que ens plantegin.

El preu del campament complet serà de 160€ per persona (1). Aquest preu inclou el bus, el material, l’assegurança i la pensió completa (exceptuant el dinar del primer dia). En cas de la versió reduïda, calculam que el preu podria ser d’entre 90 i 95€ (1).  Aquest càlcul el feim nosaltres en base al preu per dia, dependrà de les condicions de l’empresa gestora del campament.

Com veureu, el preu és significativament superior als anys anteriors. Aquest augment és degut a la falta d’ingressos que altres anys si que teníem. S’ha de tenir en compte que fa dos anys que no hem pogut fer el dinar d’Arròs amb Salseta ni muntar paradetes ni activitats a fires. Tampoc hem rebut les subvencions de l’Ajuntament de Binissalem del 2020 ni del 2021.
(1) Aquest preu s’estableix per a participants del curs actual.

Qui pot participar al campament?
Com es va establir a l’enquesta inicial, el campament està destinat als participants del curs actual, als participants del curs anterior que van manifestar la voluntat de participar-hi (2) i als germans dels participants (2).
Les places que s’ofereixen van limitades a la disponibilitat de monitors titulats, per això actualment no es contempla oferir més places.
(2) El preu del campament complet per a aquests serà de 180€, 110-115€ si es fa versió reduïda, per compensar la part de material i assegurança que no han pagat durant el curs.

Podria ser més barat el campament?
Hem plantejat diferents activitats per a la Fira de Sa Pedra, que enguany es tornarà a fer i anam mirant propostes per a poder tenir ingressos extra. Vos anirem informant de les activitats que farem i de com podeu col·laborar (venta de coques, participació a tallers, rifes…). Potser aquestes entrades no són significatives per a fer grans descomptes però poden implicar descomptar el preu de l’autobús o afegir material extra per fer una activitat diferent.

Hi ha opcions d’estalvi per a abaratir el campament?
Es va plantejar, que les famílies acompanyàssiu i recollíssiu al campament. Tot i ser estiu i que alguns tendreu vacances vam trobar que l’anada s’havia de fer amb bus. Per acompanyar als nins al campament, calculam que cada família hauria d’invertir unes 3 hores a més del que implicaria coordinar l’arribada de tots alhora. Es va plantejar a la reunió que el diumenge féssiu la recollida al campament, es crearà una enquesta perquè totes les famílies opineu.

Pre-inscripcions.
Es faran els dies 27 de març i 3 d’abril de 19 a 21h. Per formalitzar la pre-inscripció, s’haurà d’abonar una reserva de 30€ que no es retornarà exceptuant l’establert a les condicions.

Si no es fa la reserva, a partir de l’1 de juny es pot considerar oferir places a persones externes, de manera que ja no podrem assegurar la plaça al campament.

Inscripcions i facilitats de pagament.
S’estableixen dues fases de pagament. En aquestes es podrà pagar el campament de manera parcial o total segons l’establert. En els casos dels participants que no estan inscrits al curs actual, la diferència de preu (20€) s’haurà d’abonar quan es paguin les totalitats o a la fase 1.

  • Fase 1, 26 de maig, de 19 a 21h.
  • Fase 2, 30 de juny, de 19 a 21h.

La informació queda detallada al document de condicions del campament.

Possibilitat de rebre beca.
Totes les persones interessades en rebre la beca ens ho hauran de comunicar abans del 24 de març.

Documentació.
Aquí hi trobareu els documents ordenats de més a menys recents.
Condicions del campament.

Dubtes de les famílies.
-Dubt si fer la preinscripció ara o esper més endavant, que faig?
Si trobau que heu d’esperar unes setmanes i decidir més endavant recomanam que ho faceu abans de l’1 de juny. Teniu en compte que si aquest dia no s’arriba al mínim de places, es pot preveure suspendre el campament. Si voleu esperar més endavant, i el campament segueixi endavant, ho podeu decidir fins dia 30 de juny. En aquest cas, no garantim la plaça al participant.

-Que passa si el meu fill/a no sap nedar, pot participar igualment?
No passa res si no sap nedar. Anirem a la platja una vegada o dues al dia i hi farem activitats com hi pot anar amb les famílies. Els que no saben nedar, poden dur flotadors o “manguitos”.  Aquests casos poden entrar a l’aigua només fins on fan peu, també poden quedar a la vorera jugant a l’arena.
Sabin nedar o no, sempre hi ha monitors controlant els infants i la situació. Queden monitors a defora o a la vorera que estan pendents dels que juguen o no saben nedar i monitors dins l’aigua que limiten el punt màxim fins on poden anar els infants.
Sempre que es va a la patja a nedar es fa en l’horari i la zona on hi ha el socorrista.