campament d’estiu 2024

El campament serà a Can Fred, Portocolom. Serà de dilluns a divendres, del 19 al 23 d’agost. Es planteja l’opció de versió reduïda del  campament de dimecres 21 al divendres 23.

Qui pot participar al campament?
Com es va establir a l’enquesta inicial, el campament està destinat als participants del curs actual (1) i als participants del curs anterior que van manifestar la voluntat de participar-hi (2).

Les places que s’ofereixen van limitades a la disponibilitat de monitors titulats, per això actualment no es contempla oferir més places.

(1) Participants del curs 23/24 (curs actual): El preu del campament complet serà de 175€ per persona. Aquest preu inclou el bus, el material, l’assegurança i la pensió completa (exceptuant el dinar del primer dia). En cas de la versió reduïda, el preu serà de 100€ per persona.

(2) No participants del curs 23/24 (participants del curs anterior): El preu del campament complet per a aquests serà de 195€, 120€ si és versió reduïda, per compensar la part de material i assegurança que no han pagat durant el curs.

Podria ser més barat el campament?
Hem plantejat diferents activitats d’autofinançament. Les famílies que participin activament d’aquestes activitats podran veure un descompte en el preu total del campament. No es contempla l’autofinançament pels infants no participants del curs 23/24.

Vos anirem informant de les activitats que farem i de com podeu col·laborar (venta de coques, participació a tallers, rifes…). Potser aquestes entrades no són significatives per a fer grans descomptes però poden implicar descomptar el preu de l’autobús o afegir material extra per fer una activitat diferent.

Pre-inscripcions.
Es faran els dimecres 10 i 17 d’abril  de 19:30 a 21h. Per formalitzar la pre-inscripció, s’haurà d’abonar una reserva de 30€ que no es retornarà exceptuant l’establert a les condicions.

Si no es fa la reserva, a partir de l’1 de juny es pot considerar oferir places a persones externes, de manera que ja no podrem assegurar la plaça al campament.

Inscripcions i facilitats de pagament.
S’estableixen dues fases de pagament. En aquestes es podrà pagar el campament de manera parcial o total segons l’establert. En els casos dels participants que no estan inscrits al curs actual, la diferència de preu (20€) s’haurà d’abonar quan es paguin les totalitats o a la fase 1.

  • Fase 1, 5 de juny, de 19:30 a 21h.
  • Fase 2, 19 de juny, de 19:30 a 21h.

La informació queda detallada al document de condicions del campament.

Amb data màxima el 19 de juny s’haurà d’entregar també la fitxa d’inscripció emplenada.

Possibilitat de rebre beca.
Totes les persones interessades en rebre la beca ens ho hauran de comunicar fins el 17 d’abril.

Documentació.
Aquí hi trobareu els documents ordenats de més a menys recents.