L’equip de Monitors

L’equip de monitors està format per voluntaris que dissabte a dissabte preparen activitats per fer amb els participants. La majoria de monitors han tengut relació anteriorment amb les activitats de temps lliure, essent molts d’ells nins d’esplai que han seguit amb l’aventura del Binitrui. A més de l’experiència obtinguda de la participació directa, la majoria d’aquests han obtingut la titulació corresponent mitjançant escoles de formació. També comparteixen l’experiència del Binitrui participants d’anys anteriors que, actuant com a monitors ajudants, segueixen vinculats com a pas intermedi abans d’obtenir la titulació.

Aquests monitors, en ordre d’antiguitat al Binitrui son:

Toni Moyà, Bonyet. Des de l’inici, al 1995 nin d’esplai, a partir del 2006 monitor ajudant, al 2010 monitor titulat i del 2013 director. Tècnic superior en instal·lacions electrotècniques. És responsable, caparrut, sempre creu que te la raó, i si no la te fa de tenir-la , capaç d’engrescar a tothom amb les seves curolles.

“Al país de la infantesa hi ha il·lusions a les palpentes, somnis dibuixats a l’aire promeses a les orelles.”
Al país de l’olivera, Obrint Pas, 2011.

 


Catalina Llabrés, Cata. Considera l’esplai com un estil de vida. Des de ben petita omplint els dissabtes amb el Binitrui, primer com a nina (2003), després com a pre-monitora (2011) i actualment com a monitora titulada. Defensa la importància de l’educació en el lleure com una eina essencial per transformar el món a través de la socialització i l’establiment de lligams i relacions, i el foment de valors positius com la cooperació, la solidaritat, el respecte i la convivència que permeten el ple desenvolupament de l’infant. És alegre, engrescada i responsable, disposta a passar-ho d’allò més bé amb els menuts. Graduada en Pedagogia a la UIB i recentment acabat  el  Master en Psicopedagogia a la UB.

“Cal tota una tribu per educar un infant”
Proverbi africà.


Toni Florit, En Flo. Monitor arribat dins un paquet que van dur els Reis al 2010. Encarregat dels serveis informàtics i especialista en arrossos del Binitrui. Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes.

 

 


Joana Florit. Arriba al 2012 com a pre-monitora; al 2018 monitora titulada i actualment en pràctiques de directora. Apunt d’acabar els estudis de Bioquímica a la UIB. Feinera, engrescada, crítica i sempre a punt per l’esplai. Confia en què dissabte a dissabte tothom pugui endur-se alguna cosa nova a casa.

“Que aquí ningú neix preparat, ni per ser jove ni per fer-se gran.”
Sta guai, Oques grasses, 2019.

 


Antònia Cabot, sa llosetina. Llosetina adoptada al 2014. Passà un anys fent de pre-monitora, actualment monitora titulada i recentment titulada en Educació Infantil. Creu fermament que l’educació en el lleure és fonamental per crear un esperit noble i crític. És entusiasta, responsable i somiadora. Enamorada de la innocència dels més menuts.

“L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món.”
Nelson Mandela.


Cata Socías, na Catalina petita. Va arribar al Binitrui l’any 2016 com ajudant de monitora. És responsable, treballadora, empàtica, agradable i somiadora. Ve a l’esplai per posar el seu toc d’humor i donar una mà en tot el que sigui necessari.

“Educar la ment sense educar el cor no és educació en absolut”
Aristòtil

 


Aina Gomila. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac nisi sed lorem commodo ultricies maximus ac lacus. Nulla nec nibh vestibulum, commodo tortor id, aliquet turpis. Ut ornare est ac arcu malesuada, at bibendum urna sodales. Praesent sit amet elit sollicitudin, vehicula mi sit amet, gravida sapien.

 

 


Alexandra Elías. El seu primer contacte amb l’esplai va ser l’any 2017 al GranTrui. Posteriorment, al curs 2017/18 va començar com a pre-monitora. És imaginativa i responsable. Actualment està cursant el batxillerat artístic a l’IES Berenguer d’Anoia.

 

 


Maria Magdalena Pol, Nena. Arribà al Binitrui al gener del 2018 interessada pel món del lleure. Va començar com a pre-monitora a l’esplai mentre acabava les pràctiques fora del Binitrui. Actualment és monitora titulada. És divertida, bromista, amable i afectuosa. Actualment, cursa el 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Agències de viatges i Gestió d’ Esdeveniments al CIFP Juníper Serra.
En un futur, li agradaria molt poder cursar el Grau d’ Educació Infantil a la UIB.

“Els infants tenen que ser ensenyats sobre com pensar per ells mateixos, no que pensar” – Margaret Mead.


Aitana Barberà. Després de venir a l’esplai durant 3 anys, el curs 20/21 es va incorporar a l’equip com a pre-monitora amb moltes ganes i il·lusió. Es atenta, somiadora, afectuosa, responsable i sempre s’esforça per donar lo millor d’ella dia a dia. Actualment fa 4t d’ESO a l’IES Binissalem.

“Viure no és estar vius, viure és l’actutut d’omplir la vida”
Tanca els ulls, Txarango

 


Joan Martorell. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac nisi sed lorem commodo ultricies maximus ac lacus. Nulla nec nibh vestibulum, commodo tortor id, aliquet turpis. Ut ornare est ac arcu malesuada, at bibendum urna sodales. Praesent sit amet elit sollicitudin, vehicula mi sit amet, gravida sapien.

 

 


Rosa Maria García. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac nisi sed lorem commodo ultricies maximus ac lacus. Nulla nec nibh vestibulum, commodo tortor id, aliquet turpis. Ut ornare est ac arcu malesuada, at bibendum urna sodales. Praesent sit amet elit sollicitudin, vehicula mi sit amet, gravida sapien.

 

 


Marga Reus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac nisi sed lorem commodo ultricies maximus ac lacus. Nulla nec nibh vestibulum, commodo tortor id, aliquet turpis. Ut ornare est ac arcu malesuada, at bibendum urna sodales. Praesent sit amet elit sollicitudin, vehicula mi sit amet, gravida sapien.

 

 


Sergi Bauzà. Estudiant de segon de batxillerat a jornada completa i creador de coreografies. Apassionat al ball i a compartir moments amb els infants. Futur docent.