JOC el minion amagat

El nostre amic groc vol participar a Sa Vermada, per això s’ha comprat el vesit de trepitjador i el de pagès. Però li queda bé? Ell vol saber si li afavoreixen els dos vestits i per això s’ha fet fotos i les ha repartides per Binissalem.

JUGUES?

 

Les regles del joc son molt senzilles, heu de trobar les fotos que hi ha amagades del nostre amic. Les fotos estaran amagades a partir del dilluns 11 de setembre per qualsevol lloc de Binissalem. Una vegada les trobeu, que hem de fer amb aquestes fotos?

Primer:

Agafau la foto, agafau el telèfon mòbil i feis-vos una foto. A la foto heu de sortir amb el Minion i s’ha de veure el lloc on l’heu trobat. S’ha de reconèixer el lloc on l’heu trobat, intentau que es vegi una mica la plaça, el carrer o el parc on heu trobat la imatge. Heu de quedar-vos amb la foto del minion, la necessitareu més endavant.

Segon:

Vos heu fet una foto, heu quedar preciosos i es veu que la foto és a algun lloc de Binissalem. Idò ara, penjau la foto al facebook perquè tothom vos vegi i sobretot perquè nosaltres sabem que l’heu trobat. Etiquetau la pàgina del Binitrui a la foto (la pàgina la trobareu teclejant @binitrui al comentari de la foto). A més d’etiquetar al Binitrui, heu de posar al missatge els dos #hastags que hi ha a davall la foto. Un d’ells permetrà que tota la gent pugui veure-vos amb el minion, l’altre és la referència del regal. Així que és molt important que surtin els dos!

Tercer:

Heu etiquetat al Binitrui i heu posat els hastags, per tant, nosaltres rebrem una notificació i veurem quina foto heu trobat. En poques hores vos direm quin regal heu guanyat i on el podeu anar a cercar contestant el missatge. Per recollir el regal, heu d’anar a la botiga que vos direm i allà vos canviaran el minion per el regal que vos hagi tocat.

Qualsevol persona amb facebook pot participar al joc. Si no tens facebook, pots participar amb el facebook d’algú de la teva família; només hauràs de negociar com vos repartiu els regals!

COL·LABORADORS I PREMIS:
  • Can Fat (carrer Joan Josep Amengual i Reus 32) , 2 lots.
  • Can Xiscos, (carrer Antoni Maria Alcover 8), 2 lots.
  • Comestibles Joan (carrer Concepció 6), 2 lots.
  • Can Bonyet (carrer Llorenç Villalonga 6), 2 lots.

Cada lot consisteix en un paquet de fideus “Bendinat” número 4 i un potet de llepolies.

  • Horrach regals personalitzats (carrer Ses Germanies 16), 2 lots.

Cada lot consisteix en un joc de fusta i un potet de llepolies.

  • Grup d’esplai Binitrui, 2 lots.

Cada lot consisteix en un val de descompte del 50% per a la inscripció del curs 2017-2018 i un potet de llepolies.

Add a Comment