Informació campament d’estiu 2020

Benvolgudes famílies, a aquesta pàgina teniu tota la informació relativa als protocols de seguretat del campament.

Per començar, teniu la Resolució per la qual s’aprova en l’àmbit de Mallorca les mesures relatives a les condicions en què s’han de desenvolupar les activitats de temps lliure destinades a la població infantil i juvenil durant l’estiu 2020 arran de la situació derivada de la COVID-19 publicat al BOIB 117 de 2 de juliol de 2020.

Aquest document és la base que hem emprat per a fer l’Informe de prevenció de riscos seguint els criteris sanitaris dels protocols i mesures de prevenció de Covid -19. Aquest informe conté detallats els protocols que seguirem abans i durant el campament. És molt important que el llegiu i així sabreu detalladament les mesures que prendrem.

El tercer document és una adaptació de l’Annex 5, l’acceptació  de les condicions i consentiment de participació en activitats de lleure educatiu juvenil i infantil. Aquest document l’heu de dur imprès, emplenat i signat el diumenge. SENSE AQUEST DOCUMENT NO ES PODRÀ PARTICIPAR A L’ACTIVITAT.

Volem insistir que la rebuda dels participants es farà en diferents espais.

  • El grup compost per participants ALFA i BETA es trobarà al carrer Guillem Martí, cantonada amb el carrer Anselm Turmeda.
  • El grup compost per participants OMEGA es trobarà al carrer Guillem Martí, cantonada amb el carrer Francinaina Nicolau Bover.
  • El grup compost per participants EPSILON es trobarà al carrer Guillem Martí, al davant del punt de recàrrega de cotxes elèctrics.

En acompanyar als participants, espereu a una distància prudent fins que el monitor del grup vos cridi per mantenir el distanciament de 2m.