fira de la pedra

Enguany el Binitrui tornarà a ser a la Fira de la Pedra i com cada any, tenim diferents activitats per oferir-vos.

Dissabte horabaixa a les 16h i diumenge dematí, de 10 a 13h podreu venir, grans i petits a jugar, ballar i fer tallers i activitats amb nosaltres. A més, el diumenge, tendrem muntada una paradeta amb coques i refrescs perquè vos atureu a berenar amb nosaltres i a agafar forces per seguir voltant i firant. Tota la recaptació de la paradeta de coques i del taller anirà destinada al Campament d’Estiu que organitza el Binitrui.

El diumenge al matí, a les 11h i a les 12h tornarem a fer el taller d’elaboració d’herbes dolces. Enguany serà la quarta edició del taller que, per tercer any consecutiu, patrocinarà Licors Moyà. A més, paral·lelament podreu veure l’exposició de les plantes medicinals i aromàtiques.

Per a fer el taller és necessari inscriure’s. Podeu fer-ho al Binitrui els dissabtes al matí i els dimecres horabaixa, també podeu reservar el vostre lloc per whatsapp al telèfon 669986080 indicant un nom de contacte i el torn que voleu fer el taller,  a les 11h o a les 12h. Una vegada inscrits, se vos proporcionarà un tiquet que haureu d’entregar abans de fer el taller. El tiquet inclou tot el material necessari per a fer una botella de mig litre d’herbes. El donatiu per cada tiquet és de 6€.

Vos esperarem al Parc de Sa Rectoria!

Tercera edició del taller d’herbes, any 2018.

L’any 2018 el taller va tornar a ser patrocinat per Licors Moyà. Es van dividir el taller en dos torns, a cada un d’aquests torns es van fer 24 botelles de mig litre. Com cada any, el taller va destinat exclusivament a majors de 18 anys.

A més del taller, durant tot el matí es van organitzar jocs i activitats per als més petits a més d’una paradeta de venta de coques.

Aquí podeu trobar les activitats que vam organitzar per la Fira.

Segona edició del taller, any 2017.

L’any 2017 el taller va ser patrocinat per Licors Moyà. Aquest any es van fer 48 botelles de mig litre d’herbes durant el taller, el doble de les que es van fer l’any anterior.

Aquests son els enllaços del que vam publicar al nostre web:
Informació del Segon Taller d’Herbes Dolces.
Resum de les activitats de la Fira.

 

Primera edició del taller d’herbes dolces, any 2016.

Durant el 2016, el fil conductor del Binitrui era la cuina. Durant tot el curs vam fer diferents receptes i els pares dels participants van comentar-nos que volien participar en una recepta. Xerrant amb diversos pares, vam acordar que intentaríem fer un taller d’Herbes amb els pares i, a més, que hi podria participar tothom que volgués.
D’aquesta manera, vam acordar fer el taller el cap de setmana de la Fira de Sa Pedra d’aquell any. Mentre els pares feien els tallers, es van organitzar jocs i danses de manera paral·lela per als participants del Binitrui.

Aquest primer any, el taller el va patrocinar Destil·leries Antonio Nadal, que als inicis del Binitrui ja havia col·laborat amb les primeres camisetes que va fer l’entitat.
Aquesta és la recepta que vam emprar el primer any i que empram cada any, canviant només el proveïdor de l’anís dolç.

Degut a un canvi de la web, no hi ha entrades a la pàgina web, però queden arxius a les xarxes socials:
Informació a twitter.
Foto dels participants a twitter.
Cartell a facebook.